Šta je novo?

Far Cry problem

RS

Čuven
Učlanjen(a)
19.09.2003
Poena
619
Toliko sam cuo o toj igrici da sam na kraju morao da probam.Kad ono razocaranje.Instalacija je prosla glatko onda crack i podje...U menijima sve ok. ali kad pocne igra, oko mene svud magla :mad: Vecina textura se ne vidi, samo se ocrtava po neka linija u daljini.Kad se priblizim nekom zidu npr. onda se u sirini vidnog polja pravilno vide texture.Kako to izgleda mozda je najbolje opisati kao kad u nekoj simulaciji voznje odredis daljinu vidika 40cm.Smesno i tuzno.Menjao sam drivere, reinstall DX9b, reinstall Far Cry i nista.Pokusao sam da menjam podesavanja u samoj igri i uvek isto :( .Smanjivao sam clock procesora, FSB-a, G.K. posto je masina OC-opet isto.Da li je neko imao slican problem i da li ima neko neki predlog sta da radim?U drigim igrama sve je ok.
Konf.:
XP Barton 2500@2370Mh
Abit NF7
2xTranscend 256Mb@430Mh
MSI FX5900XT@480/840 mod bios, trenutno FW 61.40
HDD Maxtor 120Gb
.... :mad: :mad: :mad:

Reseno, instalacija FW 53.03 je zavrsila stvar.Definitivno NV radi povecanja brzine u novijim driverima osakati po nesto. :-devil-:

meni je npr. u fw 53.03 moralo biti ukljuceno "enable fog table emulation" da bi sve normalno izgledalo,ako iskljucim onda vidim to sto i ti,dok kod 61.11 niti imam tu opciju niti imam potrebu za istom(mozda da ih probas opet jer postoji ubrzanje koje nije za bacanje).
taman sam hteo da te savetujem da instaliras 53.03 i ukljucis ono cudo,ali si uspeo da se snadjes.
offtopic:letimo ja i ljiska u marmaris ujutru... poz.

Nazad
Vrh Dno