PCBeast
OC Guru
- Učlanjen(a)
- 30.11.2006
- Poena
- 585
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ljudi pomozite mi da resim problem jednom drugaru posto ja u ove vode nisam bas tako zalazio.Naime problem je sledeci.Drugar je veliki obozavalac Far Cry-a moze se reci zaludjenik vec godinama od kako je ova igrica izasla.Do skoro je imao neku tamo 9600 PRO krticu sa nekim tamo mucnim komponentama tako da je skoro promenio komponente i uzeo grafiku 6600 GT koju sam ja davno nekad koristio.Sta se desava,igrica radi sasvim korektno sa rezolucijoim na default-u i medium details ali kada se postavi na max rezoluciju na 1280-1024 i sa Ultra Hi Details jednostavno u igrici se javljaju razni artifakti odnosno mrtve animacije i nerealne boje.Zemlja bude crna,nekakve kocke,priroda mrtva,nema efekta zivosti,jednostavno se nesto izoblicava i ni na sta ne lici tj. sve se slogira sto na pomunotoj prethodnoj kartici Ati Radeon 9600 PRO nije bio slucaj.Molio bih ako neko zna sta se desava,moje misljenje je da treba neki patch koji to moze da resi a da je ova igrica u nekompatibilnosti sa nVidia chipovima tj karticama tako da ako neko zna neka me detaljno obavesti kako ovo treba resiti.P.S.Nasao sam ja njemu da se momak ne muci mnogo patch-eva ali nemogu lupati glavu koji je za sta i koji ce ovaj problem resiti.Molim precizan odgovor.A da,moram napomenuti da je kompjuter promenio iskljucivo zbog ove igrice kao i karticu da bih postigao bolje frejmove a sada je jako razocaran i u stanju je da ponovo menja kartu samo zbog ove meni dosadne igre.Da do ovog nebi doslo molim pomoc da se ovaj mali ali uporan problem nekako resi.Pozdrav za sve!