Šta je novo?

Far Cry POMOC!!!!

laki011

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
619
E ovako , zaglavio sam se na delu gde poplavim onu sobu, prodjem gore, ubijem onog velikog, pa skenjam dva mala, dodjem do Val i neznam dalje sta da radim, ona me ne prati, nista se ne desava, nema izlaza, POMOC???? :wall: :wall: :wall:

Tu se vecina zaglavila a problema nema jednostavno je to gadan bag,kad dodjes do val onda ide animacija pa novi nivo(boat)

Auuuu ne mogu da vjerujem da sise tu zaglavio ..uyhhhhh ja sam se bio zaglavio tu ...BAG u igri brate.Jedino resenje ti ej da ponovo odigras nivo , pa dako ti prodje to...to je jedinoo logicno resenje !!!
Pozdrav...

Ili uključiš šifre :D

Samo sifre-ponovno odigravanje nivoa nepomaze nista!

Cheateriiii!!! ;);)
Nego da pitam ima li neka fora za letenje/noclip mozda?

Dobro, to sve sad nije problem (i ja sam celu igru presao bez ikakvog patcha). Tek skoro sam stavio v.1.1. Nisam ni znao za v.1.2 da postoji. :)
Ako neko zna za letenje neka javi kako. Malo bih da se zezam sa tim.

i Dalje mi niste do pomoci, ako nesto treba da se instalira ili ukuca zbog baga napisite sta i kako, iz onog uputstva nista nisam ukapirao.

Hvala Laki

Pa zavisi, aj kada sma imao onu moju "bivsu' 9600XT i ja sma se tu zagalavio, problem nisam mogao nikako da riejsim pa sam prestao igru da igram.Kad sma kupio IceQ prosao sam novio ladno...da napomenem da ej igra istaliranba sa istoga CD ;)
Pozdrav...

Ma da, graficka je problem!? Pa kakve bi to imalo veze sa grafickom?

Slusaj Laki, posto ti je to iovako kraj nivoa, znaci nema vise, ti ukucaj sifru za prelazak nivoa i nece ti biti zao (samo mozda neces videti animaciju).

Ni meni nije jasno kako se ja nisam zaglavio a nisam cak ni imao patch a ostali su se pozaglavljivali...

Ogi nisam ja rekao da je graaficka problem nego da mi je igra zabagovala kada sam imao 9600XT karticu...Tako kada sam opet ponovo istalirao igru sve je islo kao podmazano sa novom grafickom ;)
Pozdrav...

NightVision je napisao(la):
Ako neko zna za letenje neka javi kako. Malo bih da se zezam sa tim.
F3 ako se dobro sećam... Ukucaš -devmode u game shortcut, kod druga je to bilo dovoljno, nije morao da ubacuje prepravljeni devmode.lua

@Vojkan: Videh na okacenom linku da je F4. Znam sve ostalo kako ide sa -devmode... Ne znam kako mi je to ranije promaklo. A vidim da radi i povecanje brzine sa "+" (pre sam se igrao sa tim komandama i ucinilo mi se da ne radi, al terba samo dosta puta pritisnuti ga).
Thanx! :)

@laki: Evo kako prepravka izgleda kod mene. Ti samo pazi na path gde je tebi igra instalirana pa prema tome izmeni.
Pozdrav!

Prilozi

• shortcut.gif
    shortcut.gif
    17.4 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Evo nekih šifri:
Prekopirajte datoteku DevMode.lua (http://gamedata.box.sk/ _cht/ farcrycheats.zip) u glavni direktorijum igre. Pokrenite igru s parametrom -devmode i tokom igre koristite sledeće tastere za varanja: ’F4’ (prolazak kroz zidove), ’F2’ (prebacivanje na sledeći čekpoint), ’o’ (999 jedinica municije), ’p’ (sve oružje), ’F9’ (snimanje pozicije), ’F10’ (učitavanje pozicije), ’F11’ (dodatne informacije), ’F1’ (prebacuje kameru iz perspektive prvog u pogled u trećem licu i obrnuto), ’BackSpace’ (neuništivost), ’=’ (povećava brzinu), ’-’ (smanjuje brzinu), ’F5’ (podrazumevana brzina).

Pritisnite tildu (’~’) da biste otvorili konzolu i upišite sledeće šifre: give_all_weapons=1 (sve oružje), give_all_ammo=1 (municija), god_mode_count=1 (neuništivost).

Pozdrav

Reseno bas tako, HVALA SVIMA !!!

Nazad
Vrh Dno