Šta je novo?

Far Cry + Patch 1.4 Cumulative + Matto4

Lucko

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2006
Poena
349
Naravno, Far sam obrnuo vec nekoliko puta, pa je onda izasao jedan mod sa dodatnim misijama, pa jos jedan mod, pa patch, pa jos jedan patch, da bih na kraju skinuo Matto4 mod, koji izgleda extra, ali....
Nijedan, ali nijedan patch nece da se instalira, 1.1, 1.3, 1.31, 1.33....
Instaliram ja lepo Matto4 mod, ali on nece naravno bez 1.4 patch, skinuo sam kumulativni, znaci ima sve ostale u sebi... Instalacija patch-a stigne do tacke gde treba da navedes folder gde se nalazi Far i odatle ni makac, ni da cuje...
Googlao sam danima, imaju ljudi slicnih problema, ali odgovora nigde....
Jedino sto mi pada na pamet da mozda pazarim originale, mozda onda proradi :-devil-:
Aj pomagajte malo, pocinjem da odustajem, verujem da je neko izvalio o cemu se radi :banana:

Probaj da je reinstaliras, ali da je ne crackujes!

Ja samo pustim instal, odradi, ne treba da se krekuje sa onim dll. fajlovima, radi bez njih

Ja imao slican problem dok sam pokusava da instaliram ranije patch-eve, i sve to zato sto sam imao FC na tri CD-a, posle sam uzeo FC na DVD-u i sve je radilo kako treba...a koliko znam moze i neka fora ako extraktujes instalacioni file, pa mu promenis "target" niz, ukucas razmak sta li, ali to mora da ti kaze neko ko je to radio sa FC-om :wave:

Mnogo puta već pominjano ovde kako to rešiti, ali je iz poznatih razloga brisana svaka tema :S:

tacno, pisano je vetj puno puta....neke od verzija FC-a koje kruze medj' narodom win "ne vidi" kao instalirane.Zato patchevi ne mogu da se instaliraju.
2 nacina da se to resi:
1. ne secam se tacno, ali treba u shortcut od patcha da se dopise nesto (valjda A) i onda se patch raspakuje na disk, pa se tek onda instalira
2. u registry se ubaci info o instaliranoj igri; za to, proveri PM.
PoZ

Naravno najbolje je resenje da se lepo pazari original verzija koja ima da se nadje za vise nego pristojnih 800 din!!! VREDI!!!!

Poslednja izmena:
Ovo bi trebalo da resi problem.
If you are having trouble installing the patch, you may wanna try this:

Create a shortcut for the patch and add the /a (administrator) switch in the target.

e.g. "D:\Files\farcrypatch13.exe" /a

with this parameter, you can manually extract the files in the patch, depending on where you wanna extract them(or you can automatically extract it to Far Cry directory).

Poslednja izmena:
Problem resen zaxvaljujutji nex999 :D

Ako treba nekome pomotj, PM

Poslednja izmena:
Jos jedna fora
Napraviti shotcut od patcha na desktopo, desni klik na shortcut, u target dodati sa razmakom -a, napraviti nov folder, i prilikom instalacije patch-a, naznaciti putanju do foldera, potom fajlove odatle iskopirati u FC direktorijum!!!!
Ako mish nece da radi, u opcijama control staviti misha na default...
PoZZZ

ima patch 1.4 koji je nesto veci od cumulative i instalira se bez problema

A jer zna neko sifre za varanja kada je instaliran patch 1.33!? Probao sam razne trainere, i sifre i nista.

Sta ce ti sifre? Ako ti je igra teska, smanji nivo tezine.

Ma nije sto je teska, nego me mrzi ponovo da igram ovako, pa reko malo da se zezam i uzivam u grafici sa novom grafickom. Nasao sam neke sifre na netu, treba da se edituje onaj devmode.lua fajl i da se u shortcut upise -devmode. Medjutim kada to sve uradim izbacuje me iz igre prilikom ucitavanja nivoa, samo izbaci neki error i ugasi se igre sve dok ne izbrisem -devmode iz shortcuta. Jer zna neko neki provereni trainer ili neku drugu metodu koja radi na patch 1.33?

Jel FarCry treba da izgleda kao na ulaznom meniju ili... Meni je ulazni meni jako, jako lep
ali u samoj igri izgleda kao tomb raider 1 :) sve sam podesio na maks

Jel FarCry treba da izgleda kao na ulaznom meniju ili... Meni je ulazni meni jako, jako lep
ali u samoj igri izgleda kao tomb raider 1 :) sve sam podesio na maks

:D da, treba da izgleda kao na meniju, ali i lepse od toga....verovatno imas shader3 karticu i treba ti patch za FC....okaci svoju konfiguraciju....

resio sam problem. nije do ps3 nego ne radi automatsko konfigurisanje, pa treba ruchno
da se podesi.

Vrh Dno