Šta je novo?

Far Cry i igranje na Net-u (problem)

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
755
Kako da u Far Cry-ju namestim, tj. na bilo koji nacin da igram multiplayer preko neta, s tim sto ne mislim preko zvanicnog servera, nego jedan hostuje, a drugi se join-uje...
On ima opciju samo za LAN i nema nigde da se upise na primer join pa IP adresa...
Znaci na koji nacin je to moguce, kao ostale normalne pucacine...

Posto sam na kablovskoj i svi imamo takoreci lokalne IP brojke, trebalo bi da pri Refresh-u vidi brojku od drugara (isto na kablovskoj) ali je ne vidi...
Takodje sam probao i sa Hamachi-jem (ko ne zna o cemu se radi search google), koji pravi VPN konekciju, tako da stvara virtualni LAN izmedju nas dvojice, ali ni tako igrica ne vidi server... Ovo inace bez problema radi na Brothers in Arms, koja ima iste opcije...

Neka pomoc? Valjda je neko probao i uspeo da igra preko neta...

Ne znam od kolike cu ti pomoci biti... ali sigurno ne skodi.

Naime ja ga igram na netu, ali na zvanicnim serverima (imam kljuc, i jefino sam ga platio, ima na netu da se kupi). I na njima nema nikakvih problema.

Kako ste pravili server? Ja koliko vidim na netu su sve Linux serverske masine i server je poseban (tj ne ucestvuje u igri, za razliku od nekih drugih igara).

Probaj da u konzoli ukucas connect pa ip drugara (rucno). Znam da je na ptt kablovskom ovo radilo dosta igara, cak smo se videli i na LAN opcijama.

Nazad
Vrh Dno