Šta je novo?

FAR CRY HDR+AA jel moze?

Ivan176_83

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
319
Jel moze i jedno i drugo da radi ali dobro i sa kojim pakom?Jel ukljuciti hdr ili ne i zasto??

Poslednja izmena:
Zadnji put kada sam probavao nije radilo. Inace po meni bolje aa posto sa hdrom dobijes otprilike 40% manji fps, a nista radikalno u slici (lepse svetlo i boje).

I losiju grafiku zbog iskljucenog antialisinga ,izlomljene ivice.

Ono sto sam ja video, HDR je jako lose uradjen. Prevelike razlike izmedju osuncanog dela i onog u senci a i neka svetla u zatvorenom prostoru su prejaka, toliko da se cak i po pola metara oko sijalica ne vidi nista ne nekim mestima dok su teksture dobile onaj sjajan 'lakovan" izgled.
Meni se ne svidja :S: Ja ga nebih dirao uopste.

tacno...ja sam prelazio FC sa HDR ukljucenim, i u zatvorenom prostoru HDR stravicno iritira....takodje i kad padne noc...jednostavno svetlo se nekontrolisano pojaca i nista se ne moze videti, na primer kad se vreba iza coskova :p ....a napolju, kada je mrak, dovoljno je videti samo jedno svetlo, i sve pocne da sljasti....
Treba ukljuciti samo "paradise" mod, AA,AF i to je to...

Jedino što valja je izgled vode kada je HDR uključen.

Hehe, svi na nVidiji... Ne moze u isto vreme na njihovim kartama i HDR i AA. Ili- ili. Kod ATija mogu oba istovremeno.

Poslednja izmena:
...ok.
Svejedno ostaju iritirajuci problemi sa svetlima kad padne mrak...*ebesh AA kad se nis' ne vidi.

Vrh Dno