Šta je novo?

far cry broj nivoa....

marsi

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2004
Poena
320
igrica me iznervirala, i u fazonu sam da je batalim. interesuje me jos koliko nivoa ima do kraja, da je ne bataljujem ako sam blizu kraja. trenutno sam na nivou catacombs, to je posle boata- odnosno onog tesko oterljivog helihoptera...
ne bi bilo lose ako nekog ne mrzi da ispise ostale nivoe....a evo onih sto sam do sada presao:
training, carrier, fort, pier, research, treehouse, bunker, steam, regulator, control, rebellion, archive, cooler, boat, catacombs.

Nije daleko od kraja, jedino sto ce da smaraju oni mutirani majmuni skakavci...

...a tek da vidis poslednji nivo prava nocna mora...

poslednji nivo je smrt.ja sam ga jedva presao,,,i taj sa helikopterom je bio *******,ali je smesan u odnosu na zadnji.jos imam druga koji je uspeo da predje na realistic,,,
freak.

btw,
sad ce ocekuje poslednja trecina igre (po broju nivoa je cetvrtina,ali su sada nivoi malo duzi)

izgleda da sam stigao do poslednjeg nivoa, i cini mi se da je ovo pravi trenutak da obrisem igricu, kako radi mog zdravlja tako i radi zdravlja kompjutera....

Ma nije igra toliko teska ako imas full naoruzanje za zadnji nivo to je cista formalnost (oruzje ima u jednoj prostoriji pre nego udjes u finalnu arenu).

Inace svi se loze na FarCry nenormalno ali realno samo nivoi bez ikakvih cudovista valjaju necemu...

SINTER je napisao(la):
poslednji nivo je smrt.ja sam ga jedva presao,,,i taj sa helikopterom je bio *******,ali je smesan u odnosu na zadnji.jos imam druga koji je uspeo da predje na realistic,,,
freak.
Pa ja sam stigao do finalne arene na tezinu (odma ispod realistic)i bio sam se zaglavio pa sam formatirao disk i zaboravio da sachuvam save.... pf pa sam ponovo igrao al na normal i preshao igru :)

ne znam ja od cega su tebi zivci,ali bi moji jako brzo popustili,,,
dosta sam se mucio i na normal:)

evo ubih i dojla....
nego poslednji nivo sa onim mutantima sto bacaju rakete, me u pocetku dosta nervirao a onda sam provalio da ako se ne otvore druga vrata, posle onih prvih koja zatvaraju put nazad do oruzja i healta, vec se tu saceka malo, glavonje sa raketama dolaze ispred njih i tu se muvaju. e sad, posle nekog vremena oni pocinju da guraju ruke kroz vrata, tako da se vidi samo jedan mali deo ruke u koji moze da se puca... tako da su posle par minuta strpljenja prvih 4 ili 5 glavonja mrtvi. onda ostaje da se snajperom skinu oni sto skacu i da se na ferku ubiju jos dvojica glavonja... ovaj nivo mi je u pocetku delovao nemoguc, ali sad i nije toliko strasan.....
btw. krenuo sam od poceka da igram, ali ovog puta na realistic....

Nazad
Vrh Dno