Šta je novo?

Far Cry big problem!

cunga_lunga

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
619
Imam veliki problem. Nece da mi snima pozicije. Jednom mi je slucajno snimio samo pocetak igre i to je to. Igram normalno, pojavljuju se cutscene za Saving Game, ali jednostavno ih ne snima. :crash:

Da li zna neko u cemu je problem?

thanks people

pa kad udjes u load u igri na levoj strani ti je ekran sa fazamo do kojih si stigao
kilikni na jednu od njih i u desnom ekranu ce se pojaviti check pointi do kojih si stigao u toj fazi i ja sam bio zbunjen "kao dva ludaka u buretu"-Sofronije

Poslednja izmena:
nije to BIG PROBLEM.... meni uopshte nece da udje u igru. Znaci svaki put kad ucitava igru, VPU recover mi prijavi da je VPU prestao da reaguje na komande, i nishta od igre. u pitanju je ATI 9000pro AIW, ali ne znam koji catalyst.

What now!

Ljudi poceo je da snima, ne znam ni ja sam kako, ali snima!

Medjutim pojavi se novi problem, kada trebam da udjem u "Bugy", dzip na

pocetku igre, zablokira se igra i u Windows-u izbaci sledecu gresku:

Logged at Tuesday, April 06, 2004 11:17:22
FileVersion: 1.1.0.1230
ProductVersion: 1.1.0.1230

Exception Code: 0xC0000005
Exception Addr: 0x001B:0x33077E86
Exception Module: <Unknown>
Exception Description: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, Attempt to read from

address 0x00000000
The memory could not be "read"

Call Stack Trace:
13) function=0x33077E86
12) function=0x330A4329
11) function=0x330AA8ED
10) function=0x32009CA0
9) function=0x3200A0FD
8) function=0x32021DE5
7) function=0x36515158
6) function=0x330BC713
5) function=0x330BA41B
4) function=0x37001AA8
3) function=0x37004093
2) function=0x77E814C7
1) function=0x0

Error Description:

, a izgleda kao na slici u atachment-u!

U cemu je sad ovde problem?
Da li bi neko mogao da mi posalje sledeci save na mail:

[email protected]

thanks people

Prilozi

• farcry.jpg
    farcry.jpg
    50.1 KB · Pregleda: 119
da ne otvaram novi post, isti problem imam kao cunga lunga kod ulaska u Bugy. Kako se resava, cunga lunga kako si ga ti resio ?

Koju verziju imate? Onu na 3CD-a (MYTH) ili na DVDu?

Imam verziju sa 3 CD-a, ali sam proble resio, tj. sam se resio kada sam kupio novu graficku. Imao sam MX440 a sada ATI MX9250. Verujem da je zbog toga bio problem....

Medjutim sada imam novi problem sa ovom novom grafickom, a to je da mi je mis u toku igre u "smooth" modu, tj kda pomores misa, on se lagano pomera, kao po nekoj podmazanoj podlozi i tesko se igra. Znam da je to zbog graficke i da je ona tako napravljena, ali nigde ne mogu da nadjem da to iskljucim. I Options, u igri, postoji opcija da se podesava mis kao i smooth opcija, ali ne vredi... Pitam se samo da li je moguce to nekako iskljuciti?

Isto mi se desilo i sa Medal Of Honor PA, ali je bilo moguce igrati....

Isto imam verziju sa 3 cd-a koju sam narezao od druga kome je sve radilo bez problema, tako ne verujem da je do verzije. Graficku imam Saphire radeon 9550 128 bit. Probao sa da instaliram najnovije drajvere, da preinstaliram igricu, da brzinu procesora graficke i kompa vratim da default vrednosti posto su bili overklokovani, igrao se sa rezolucijama i NISTA ! Problem stoji i dalje.
Ovim putem raspisujem tender za genija cijim cu predlogom resiti problem - nagrada kutija orbit zvaka :d

Pa jel ste stavili novi patch ?

Ja koliko se secam, jesam stavljao patch, ali igrica nije onda radila, pa sam predpostavljao da ne radi za "nasu" verziju igre.

Ni ja ne verujem da je zbog verzije od 3 CD-a, jer ista, stvar, drugu je radila perfektno....

Instaliracu je veceras ponovo pa cu probati da odigram od pocetka, pa javljam rezulta. (prosli puta sam nastavio sa stari save-ovima).

Ista stvar i kod mene, drug je igrao bez patcha i radila mu je savrseno tako da necu da se zezam da skidam patch od preko 20 Mb za dzabe.
Milose, da li ce igra da blokira kasnije ako nabavim neki save posle tog famoznog ulaska u bagy ili je to bas kriticna tacka ? Mada sam probao da zaobicem bagy i da udjem u hummera na plazi, ali isto blokira kad pokusam da udjem u hummer.

Imam DVD verziju i patch-eve do 1.3. Ukoliko ova varijanta ne radi, problem je do masine na kojoj se igra instalira. Za sve ostalo tu je moj PP.

Probaj sa patchom, ali znaj da pošto ti je verzija na 3 CD-a moraš da ga raspakuješ ručno.

Nema sanse da ga zaobidjes. Porbao sam je vec, uzeo save, ali isto... moze da se desi bilo kada, mada nikad se ne zna... Preporucujem da probas, naravno ako ti nije cim...

mihailo je napisao(la):
Imam DVD verziju i patch-eve do 1.3. Ukoliko ova varijanta ne radi, problem je do masine na kojoj se igra instalira. Za sve ostalo tu je moj PP.
Ma probao bi ja i sa verzijom na dvd-u, ali ne mogu da je nadjem. Nisam iz Bg-a, da jesam lako bi se dogovorili

Nazad
Vrh Dno