Šta je novo?

Far Cry 3

Glavni razlog zbog čega praktikujem ne igranje ovakvih igara pa taman da su sve megahitovi je u loše rešenom kretanju i okretanju kamere. Generalno, ako mi te dve stvari nisu kako treba igri momentalno kačim etiketu "đubre"… tako da… trojka me nije privukla ni najmanje… dvojka mi je čak bila zanimljivija i to sam uspeo da se nateram da odigram, ali treći deo čeka svojih 5 minuta, ako ih uopšte i dočeka.

Međutim ovog dorađenog keca bi odigrao koliko odmah ponovo! :p

Poslednja izmena:
Ja sam sebi napravio sticky note: Odigrati remake keca makar kuca gorela !

FC1 Classic je samo maaalo modifikovan, maltene se ne primecuje razlika u grafici u odnosu na prvi deo... Mislio sam da ce raditi u Dunia2 Endzinu :)

Da li neko zna kako da otkljucam oruzija pod 2,3,4 presao sam oko 15 misija ali imam oruzije pod 1 i ostale bombe a pod 2,3,4 mi stoje katanci?
Sta da radim da ih otljucam?

Mali ti je holster za oruzije, moras da napravis veci. Pogledaj u Crafting-u delu menija koje zivotinje da lovis. Dakle ne juri samo misije vec se bavi i lovom.

E upravu si to je to.
Hvala.

[YOUTUBE]NeyY5P35ARs[/YOUTUBE]

Damn! Must have naslov za mene!
Bolja je igra nego sve ove danasnje FPS igre!

Obrnuo sam je triput do sad i bolju nisam igrao skoro. Cak su mi side misije (antene, baze i ostala cuda) nekad interesantnije od glavne teme. A igra nije preterano zahtevna, tako da je dostupna vecini...

Ja sam konstantno bauljao po ostrvu i istrazivao ( to me je bas opustalo ) glavna misija mi je vise bila onako u prolazu.
Odlican nastavak kecu,dvojku ne racunam jer mi nije nikako legla.

Dobar je skroz, GTA fazon. Za relaxiranje majka.

Za mene je FC izmenio pogled na graficki svet racunara. Trenutno gustiram na tenane ......... Far Cry exclusive ........
Sve sam ih nakacio i dvojku I trojku I black dragona .... http://s14.postimg.org/x5vs5jq0x/image.jpg

Poslednja izmena:
Sad igram FC3 sa par godina zakasnjenja i sto se tice grafike, da li se meni cini da je Crysis 1 iz 2007-e imao bolju grafiku? Nazalost FC1 mi je i dalje najbolji.

Grafika je OK, ali problem u vizuelnom prikazu igre je u art dizajnu (vegetacija), zato sto ima par wow momenata i sve se u gomili slucaja jednolicno ponavlja. Uglavnom je sve nekako isto i monotono, bez nekog logicnog diverziteta u tim assetima vegetacije u igri.

Grafika je OK, ali problem u vizuelnom prikazu igre je u art dizajnu (vegetacija), zato sto ima par wow momenata i sve se u gomili slucaja jednolicno ponavlja. Uglavnom je sve nekako isto i monotono, bez nekog logicnog diverziteta u tim assetima vegetacije u igri.

Bas sam sada gledao crysys 1 na YT i vegetacija mnogo bolje izgleda, takodje i voda. Ne znam da li su pokusali u FC3 da guraju isti kolorit kao iz FC1 ali izgleda malo "ravno" i nerealno. Definitivno sam se razocarao u grafiku, sad cekamo gameplay da sumiram.

Far Cry 3 Blood Dragon, skinuo RLD, po pokretanju mi Windows 10 počeo da skida update v1.01

Da li da pustim taj apdejt ili će da "pokvari" RLD krek?

Imam Blood Dragon na uplay-u i naravno da ne rad, ne startuje se igrai. Jel se susreo neko sa ovim problemom i da li je uspeo da ga resi? Skinuo sam krekovanu verziju sa gusarskog zaliva i radi bez problema, al mi trulo da igram krekovano kad kao "posedujem" original.

Ja sam je pre par meseci igrao, ali preko steama, nisam imao problema.

Ne mogu da se setim da li se mozda ukljucivao uplay za nju ili je radilo samo preko steama.

Nemam na steam-u. Samo na uplay-u. :(

nisam dugo igrao nista, reko daj da opalim FC3, tu sam stao. i ono, moguce da sam se uzeleo igranja ali mi igra bas prija. daleko od toga da spada u red kultnih igara ali je dovoljno zabavna. prica kao takva je ok, nista wow ali dovoljno da ti drzi paznju da zelis da napradujes kroz kampanju. sistem otkljucavanja mape ukraden iz AC fransize, ok, nemam nista protiv. cak mi je i osvajanje outposta zanimljivo, svaki outpost je drugaciji pa mozes da krojis taktiku u skaldu sa okruzenjem. ostale usputne misije standardno genericke, ok. grafiku sam odvalio na max, trenutno imam GTX660Ti iz 2012, igra je iz iste godine pa nekako radi 30-40fps u 2k :) e da, dzungla deluje bas zivo, gotovo da me je strah da idem peske kroz nju od onih ogromnih gustera i zmija, kada cujem kako sikcu a ne vidim ih pa ne mogu da ispraznim pola sarzera u njih, najezim se :)
cak mi toliko prija da cu mozda posle da opalim FC4 da vozam slona :)

video sam pre godinu dana taj ili neki slican video. ne znam kako je moguce to sto izvodi lik a da nije neki cheat, ili je potrosio godine da napravi taj klip ili neki cheat. svakako impresivno.

Vrh Dno