Šta je novo?

Far Cry 3 - potvrdjen?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Evo radosnijeh vesti:D Nastavak vr' igre koja je nekim igracima izazivala mucninu, glavobolju, bila im abnormalno dosadna i uopste- apsolutni promasaj godine - a drugima sasvim dobra pucacina, je izgleda potvrdjen:D

http://news.bigdownload.com/2009/11/24/rumor-far-cry-3-confimed/

Ubisoft's Far Cry first person shooter franchise has apparently been successful enough for the publisher to give the green light a third game in the series. Computer and Video Games seems to have gotten confirmation on this matter when they asked Ubisoft's Kevin Shortt (while at a Avatar movie game event) if he was working on Far Cry 3. His reply? "No I'm not, but I know the team are and what I've seen looks pretty exciting."

The original game was developed by Crytek using their first generation CryEngine. Released in 2004, it was set in a tropical island location. The sequel, which besides the name and the fact that it wad a FPS had no other connections to the first title, was both developed and released by Ubisoft in 2008 using their own in-house graphics engine and was more serious in tone with its African setting. So will Far Cry 3 keep that location or move in yet another direction? Stay tuned.

Jedan sam od onih kojima se FC2 mnogo svidjao, vise nego FC1 koji nisma uspeo da igram vise od pola sata. Ako bude nastavak na FC2 igracu, samo da nije u buducnosti i da nema neke karakondzule.

Za mene je FarCry 1 najbolja igra ikada tog zanra. Iskreno, dvojku imam ali je nikako nisam odigrao.

FC2 je genijalan za nas matorce koji igramo 2 puta nedeljno... po sat-dva vremena.

Pa jos na "hard core" (ghost recon smrtnost) + ultra high graphics...itd.

Razumem klince koji navale "presao sam za 16 sati" "smorio me nakon 7 sati" itd... pa im je igra monotona.

Elem, ima genijalan pucanj i eksploziju, pametne protivnike i vrhunsko okruzenje... sto je za moj "occasional gaming" preporuka unapred za FC3 ;)

Prvi FC je udario graficki standard onomad, godinu dana posle su mi sve igre izgledale bledo-isprane...

Poslednja izmena:
da, FC2 je u ogranicenim kolicinama bio vise nego solidan...
ko zna, mozda ce se FC3 desavati u svemiru? :D

Far Cry sam obozavao pre 5 i kusur godina.
Far Cry 2 ne mogu da smislim. Instalirao, igrao mozda pola sata, kad sam video na sta se svodi igra (vozi vozi vozi, ubi par cuvara, uzmi predmet, vracaj se) uninstalirao
Ne ocekujem nista od FC 3 bice boljih igara

Meni je FC2 bio manje vise ok, fina grafika, atmosfera, eksplozije i vatra:)

Ono sto me je odvratilo od igranja je malarija i bezvezno spawn-ovanje neprijatelja cim se malo odaljis od checkpointa koji si upravo ocistio. Po meni mana je bila i to sto botovi vide kroz drvece, zbunje, zgrade i sto je 99.9 % NPC-ova protiv tebe.

Koliko su tehniciki elementi oko grafike i fizike bili ql, toliko je AI podbacio.

Nadam se da ce se to promeniti u FC3.

Poz

ooo boze da li je moguce da ce neko da napravi nastavak za onakav KRS!! od igre ...

grafika i efekti nista posebno ... tj jako traljava, kretanje ljudi kao robota .

stvarno mi nije bilo jasno kako su dosli na ideju da od onako dobre pucacine naprave ovako nesto...

Instalirao sam igru i posle 1h mucenja shvatio da je ono upropascenih 90 min (60min igranje + odlazak kod druga po disk).

ooo boze da li je moguce da ce neko da napravi nastavak za onakav KRS!! od igre ...

grafika i efekti nista posebno ... tj jako traljava, kretanje ljudi kao robota .

stvarno mi nije bilo jasno kako su dosli na ideju da od onako dobre pucacine naprave ovako nesto...

$$$.......;)

Ja nisam igrao nikada FC1, a ne mogu sada da pocnem da ga igram jer sam se ipak suvise navikao na dobru grafiku.

A FC2 sam presao 2 puta lol. Meni je zabavna igra, sta znam :D

Jedva cekam FC3 :)

Meni je FC2 bio manje vise ok, fina grafika, atmosfera, eksplozije i vatra:)

Ono sto me je odvratilo od igranja je malarija i bezvezno spawn-ovanje neprijatelja cim se malo odaljis od checkpointa koji si upravo ocistio. Po meni mana je bila i to sto botovi vide kroz drvece, zbunje, zgrade i sto je 99.9 % NPC-ova protiv tebe.

Poz

Ne vide te botovi kroz drvece, zbunje, zgrade ...nego kad te jednom primete - cesljaju sikaru i grmlje dok te ne nadju!
I to rade vrhunski... rasire se i se u vise pravaca i hvataju te u unakrsnu vatru.

Jednostavno, ne pale jeftna "skrivanja" kakva nude drugi FPS...

Za checkpoint-spon se slazem, nikad mi nece biti jasno zasto nisu prebacili na 20-25 min ...barem kroz patch.

Poslednja izmena:
Al si naso koji ces tred da nekromansujes:D

Pa kad imamo po 3 teme za neke igre...prebaceno. :)

Ha, ladno je ona ostala neutefericena u spisku tema a ova jeste .... no ova moze da se lockuje svejedno kad je zurka tamo:p A onog Wahada banovati za primer ostalima:D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno