Šta je novo?

Far Cry 3 Confirmed

ATI`

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2006
Poena
415
I dalje se ostaje u Africi... :d

http://www.shacknews.com/onearticle.x/54423

"Far cry 3 very strong game. It will require the most expensive hard and only Vienna 7 Windows. But it will has fantastic graphics..."

Ubisoft already planning Far Cry 3
By Jose Vilches, TechSpot.com
Published: August 27, 2008, 5:04 PM EST

Far Cry 2 isn’t even out yet, but a third installment of the franchise is already said to be in early development. Speaking at the Leipzig Games Convention, Ubisoft’s Patrick Redding confirmed that the game is in the “preliminary stages” and briefly discussed a possible setting for Far Cry 3.

Apparently, the team fell in love with Africa and wishes to further explore it in the new title. Redding explained that while the Far Cry 2 engine is flexible enough to handle other environments, sticking with the African setting in further games is likely to “save time.” It’s way too early to speculate but hopefully that saved time will allow them to work on the narrative and new gameplay elements.

In the meantime, however, fans of the series already have a game to look forward to, as Far Cry 2 is expected to debut sometime this fall on the PC, Xbox 360, and PlayStation 3.

Poslednja izmena:
necu ni preci ni pola Far Cry 2 a izaci ce 3 posto su je bukvalno najavili pre izlaska 2-jke to sam odavno gledao

A mozda su bili napravili mnogo dobru igru pa odlucili da je podele na 2 dela :d

Imam instalirano na kompu farcry 2 i u opste me ne privlaci da igram,nisam igrao farcry2 a necu ni 3,bilo bi bolje da promene tu afriku i jos bolje da crytek odradi kako treba...

Ajoj, drugi deo je katastrofa...treci ce verovatno biti majka svih losih igara.

Poslednja izmena:
Pa i prvi deo je smarao, i to od trenutka kad "mutant majmun" skoci na tebe, zamahne jednom..i aj' zdravo..:D

Sta je doneo prvi deo novo osim revolucionarne grafike?

Unapredjeni AI, rekao bih. Otvorene nivoe.

Ja sam ga u dahu prelazio, a FC2 govedo nisam ni cestito pogledao, igrao 10 minuta i sve mi bilo jasno, i da je igra krsh i razloge sveCke finansijske krize, i predvidjanje da ce partizan izgubiti titulu u fudbalu, pazi, al bas sve :D.

Unapredjeni AI, rekao bih. Otvorene nivoe.

Ja sam ga u dahu prelazio, a FC2 govedo nisam ni cestito pogledao, igrao 10 minuta i sve mi bilo jasno, i da je igra krsh i razloge sveCke finansijske krize, i predvidjanje da ce partizan izgubiti titulu u fudbalu, pazi, al bas sve :D.

pih, i ti se lozis na Stalkera, a FC2 ti je u Africi isto sto i Stalker u Cernobilu :p sve je isto osim kolorita :D

Pored odlicne grafike.... Nelinearnost (mada to nije nista novo), mada mislim da je nijedna FPS igra nije posedovala koliko sam Far Cry. Zbog toga sam ga je igrao vise puta.:smoke:

pih, i ti se lozis na Stalkera, a FC2 ti je u Africi isto sto i Stalker u Cernobilu :p sve je isto osim kolorita :D

Shame on you :mad:. Kako pricas, neko detence ce ti i poverovati, i sta si onda uradio :d.

Stalker ima taj smek, koji se ne mere roditi ni iz chega ;), mesavina filma iz 1979, katastrofe u Chernobylu 1986, jos svega po malo, taman dovoljno da nadjaca sve mane koje je posedovao (pre svega mislim naravno na bugove), i to debelo da ih nadjaca... :smoke:.

Dok situacija sa Clear Sky-jom nije tako bajna, bezveze prica, neuspeli neki elementi gameplaya (fraction war npr), uz vise bugova neko original, ali opet, kao sto negde rekoh, i to je Stalker, prema tome, valja ga preci, makar ga gledali kao neki prosecni add-on na original, a ne kao zasebnu igru :).

FC1 me smorio na pola, FC2 jos nisam stigao da igram :S: ali porediti bilo sta sa Stalkerom je besmisleno sto se mene tice :smash:

Poslednja izmena:
ali porediti bilo sta sa Stalkerom je besmisleno sto se mene tice :smash:

Taj fazon.
Mislim, pogledajte samo ovo :S:

Stalker CS:
http://i38.tinypic.com/13ydmio.jpg

FarCry 2:
http://i33.tinypic.com/15o8dwy.jpg

Nije toliko losh Stalker, koliko grafika na nekom mestima mozhe da mi se zgadi.
Ne mogu da kazhem da je grafika svuda losha, recimo, pukotine u zidu i senke su odradjene super, ima tu josh par sitnica. Ostalo (tipa, animacije) je... ne znam...

Shto se FC3 tiche, nema sumnje da cje ga opet majstorski odraditi :)

Odoste u pogresnom smjeru :), i poredite nesto sto se ne poredi . A FC1 je u svoje vrijeme bio revolucija. Ovaj africki "Far Cry" je sala.

nemojte tako...
ljudi su prodavali babino zlato da bi uzivali u svim ljepotama koja igra nudi "FC1":smoke:

FC1 - jedna od retkih FPS igara koju sam zavrsio, odlican gameplay, atmosfera...
FC2 - instalirao, probao par minuta, uninstall

Ja licno nikako nisam mogao da svarim FC1 pa ga nisam ni odigrao, dok mi je FC2 mnogo bolje legao i skoro ga odigrah celog, tako a jedva cekam FC3.

FC1 - jedna od retkih FPS igara koju sam zavrsio, odlican gameplay, atmosfera...
FC2 - instalirao, probao par minuta, uninstall

da se nadovezem ... FC3 necemo ni probati ...

obicno brzo izbace novi deo ako su prethodnim uprskali stvar ... vide da se gameri pale na HIPE pa samo stancuju ... objave ko fol odlican gameplay i kad igra izadje i pokupuje se ljudi skontaju da su prevareni ... :S:

Pa, nadam se da ce nauciti lekciju iz dvojke i da trojka nece biti takav smor.

dvojka je i meni delovala monotono... ali ja sam igru presao 2 puta, evo sad je treci put igram lol ... jer je glomazna jako, svaki put moze da bude nesto malo drugacije.

Svaki put nesto drugacije, ali jednako sivo, monotono i hebeno dosadno. Znaci uvek isto, ako mene pitas :smoke:.

Toliko vremena su proveli usavrsavajuci dvojku, a kec je sije u svemu osim u grafici

meni je i dvojka vrlo dobra igra. potpuno je drugacija od keca pa se zato nekome mozda ne svidja, ko je voleo FC. gameplay je drugaciji i to drasticno. original je imao klasican fps gameplay, dok dvojka ima i elemenata RPG-a, isto kao i Stalker. meni su dobre obe igre. a sada da se posvetimo FC3 i da batalimo prethodne delove fransize...

I ja se slazem dabogda se dvojka far kraja nikad ne ponovila i nadam se da ce trojka da sve nadoknadi.

Vrh Dno