Šta je novo?

Far Cry 2 problem!

batat89

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2008
Poena
360
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Thermalright Hyper Vision 360
Matična ploča
Asus B850M-Plus Wifi7
RAM
G.Skil FlareX5 32GB DDR5 6000Mhz
GPU
Asus RX 9060 XT 16GB
PSU
Thermalright 1000W
Mobilni telefon
Xiaomi 12T Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Sve ostale mi igre rade normalno jedino me ova zeza.
Znaci kad posle 10-15 min. igre stisnem esc u meniju mi se pocinje javljati bela strafta koja ide tako po ekranu i posle par min. dobijem plavi ekran.
I jos nesto sad vise nemogu uci u igru kad treba da udjem u igru da igram izbaci me na radnu povrsinu.

Dal je problem do Igre ili graficke iz naslova?

Sve ostale mi igre rade normalno jedino me ova zeza.
Znaci kad posle 10-15 min. igre stisnem esc u meniju mi se pocinje javljati bela strafta koja ide tako po ekranu i posle par min. dobijem plavi ekran.
I jos nesto sad vise nemogu uci u igru kad treba da udjem u igru da igram izbaci me na radnu povrsinu.

Dal je problem do Igre ili graficke iz naslova?

Hm moze vrlo lako biti drajver jer fc 2 zahteva noviji drajver skini najnoviji whql pa probaj onda ne znam mozda ga i imas to nisi naveo:banana:
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us tu skini drajver:banana:
To prvo probaj ako ne ide to mozete biti do sistema nisi naveo sta imas xp,vistu,win7
Imas dobre Rame:banana:

Poslednja izmena:
Zadnji su drajveri 185.85,sistem je Xp sp3.
Probacu da skinem drugu verziju ako ni to ne pomogne onda ce sistem nanovo da isntaliram.

Zadnji su drajveri 185.85,sistem je Xp sp3.
Probacu da skinem drugu verziju ako ni to ne pomogne onda ce sistem nanovo da isntaliram.

Hm imas najnovije drajvere grafa nije sigurno ako ti rade sve ostale igre, mozda je do samog fc2 te tvoje kopije neki problem nesto pa zeza najbolje da ti ceo sistem srusis sve jovo nanovo pa vidi onda ,aj javi kad probas sve to

ima ti u readme.txt filu pise na koje drivere su isprobali fc2 secam se da su ati na 8.10 pa vidi...

covek ima nvidiu, kakve veze ima ATI i catalysti 8.10? :trust:

covek ima nvidiu, kakve veze ima ATI i catalysti 8.10? :trust:

kontas li ti sta sam ja to napisao kazem da su testirali fc 2 na atijevim 8.10 a za nvidiju ima isto samo neka procita u readme-u:wall:

A mozda ti je jednostavno i samo problem u primerku igre koji imas, kao sto je neko vec naveo, meni i drugaru su 3 kopije zaredom koje smo nabavljali pravile probleme, slicne kao i ti sto navodis, dok nismo nabasali na neku koja radi kako treba, a do kompova nam nista nije bilo jer su nam sve ostale igre radile kako treba, ipak je windows cudo za sebe i ume da zeza na 300 nacina :-devil-:

Nazad
Vrh Dno