Šta je novo?

Fantasticni naslovi u najavi

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uuu! POP3! Ovo ce biti hit... Kec rula, dvojku cu uskoro da kupim (moram!)

Nedjo, hoces li ti preporuciti jednom nesto sto nece "ekskluzivno biti predstavljeno na Ati standu na E3/Expo/UltraComp sajmu u Frankfurtu/Tokiju/Donjim Cortanovcima" ? :d

Poslednja izmena:
Najveci problem je sto u zadnje vreme se skoro sve igre predstavljaju na ATi/nVidia standovima. *******e su te pare 🙂

delimir je napisao(la):
Najveci problem je sto u zadnje vreme se skoro sve igre predstavljaju na ATi/nVidia standovima.

Naravno da se predstavljaju na njihovim standovima, kada u njihov razvoj ulazu ogromne pare, pogotovo nVidia. Mislim, naprave neku igricu i nateraju te da kupis njihovu karticu od 600$ (a na tu cenu treba dodati i "sicu" od 50+$ za samu igru). Mislim daj molim te... 😀 Najjaci mi je deo kada na kraju, uz svoje kartice, krenu da dele i "besplatne" primerke tih istih igrica. Uzas...

Mene smaraju takve igrice i naslovi...Ja cekam Civ4, ove ostale buranije ni ne gledam.

genijalcin@23 je napisao(la):
Naravno da se predstavljaju na njihovim standovima, kada u njihov razvoj ulazu ogromne pare, pogotovo nVidia. Mislim, naprave neku igricu i nateraju te da kupis njihovu karticu od 600$ (a na tu cenu treba dodati i "sicu" od 50+$ za samu igru). Mislim daj molim te... 😀 Najjaci mi je deo kada na kraju, uz svoje kartice, krenu da dele i "besplatne" primerke tih istih igrica. Uzas...

Mene smaraju takve igrice i naslovi...Ja cekam Civ4, ove ostale buranije ni ne gledam.

Zato sam i napisao na kraju posta ono sa parama...

filipenko je napisao(la):
Nedjo, hoces li ti preporuciti jednom nesto sto nece "ekskluzivno biti predstavljeno na Ati standu na E3/Expo/UltraComp sajmu u Frankfurtu/Tokiju/Donjim Cortanovcima" ? :d
apsolutno je nebitno na cijem standu ce biti prikazane igrice!
Ono sto je zanimljivo za nase rasprave na forumu jeste da je ATi stao kao "sponzor" iza jedne igrice koja je bazirana na DOOM3 mashini! Znaci masina cuvena po ne ljubljenju ATi GPU-ova je izgleda debelo adaptirana na pichi na ATi akceleratorima!

Nedjo je napisao(la):
Ono sto je zanimljivo za nase rasprave na forumu jeste da je ATi stao kao "sponzor" iza jedne igrice koja je bazirana na DOOM3 mashini! Znaci masina cuvena po ne ljubljenju ATi GPU-ova je izgleda debelo adaptirana na pichi na ATi akceleratorima!

E to je sve samo ne zanimljivo. Mene zanima kakva je igra a ne da li je sad neko optimizovao D3 endzin za ati, zabole me 🙂
To moze biti zanimljivo tebi, maxi i jos dvojici-trojici :d

Prvo nauchite da se igre zovu igre, ne "igrice", a onda komentarishite o nastupajucoj lavini igara na D3 engineu, da ne kazem D3 expansion packovima 🙂

genijalcin@23 je napisao(la):

Predpostavljam da zato trazis KOTOR2 od mene svaki dan?
😀

To za "igrice" i ja pokusavam da nateram ljude da nisu u pravu, ali dzaba 🙂

Zvuči slađe i detinjasto. Neke igre to i jesu, ali neke kultne naslove nazivati igricom je čisto neznanje.

@filipenko Pusti Milojevića. Kakav je to Partizan kad je on kao najbolji?

Nazad
Vrh Dno