Šta je novo?

FAN sajtovi online igara [experimentalni :) info thread]

Ji 4Tze

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
09.04.2001
Poena
845
U ovom threadu opisite igru u par rechi (jednom postu, jel :)), utiske, nachine igranja, servere i sve sto je bitno da bi neko, ko prvi put vidi link za neki fan sajt, mogao da dobije pochetne (i pristojne) informacije o nekoj igri, a za dalje nek se uputi u detalje na samom sajtu koji je linkovan u samom postu o igri.

I da ne bude 'bekap' fan sajta nego eto, kao uput da postoji jos neka online igra sem cs1.5 na beotelu/tehnikomu.
Pa lagano, ne obecavamo da ce biti uspeshan thread, ali daj da probamo, nece da skodi.
Naravno, sve sto pise u pravilima foruma, vazi i za ovaj thread, npr. slike kachite u vidu thumbnail-ova sa linkovima ka slikama (npr. kao hosting tipa imageshack.us) i ne stavljajte banere i hvalospeve tipa 'prvi smo na balkanu' i slichne bespotrebne i grandiozne epitete...

Takodje, komentare, kritike i ostalo glede samih sajtova, admina, korisnika istih ostavite za sam fan sajt. Ovo treba da bude informativni thread koji ce pomoci ljudima da dodju do brzih informacija kako da se poigraju malo kvalitetnije malo (za stepenicu vishe SinglePlayer>MultiPlayer), pogotovu sad kad su (a)dsl/wifi veze sve prisutnije.

Sto se stranih sajtova tiche, informacije za njih neka budu malo shire od obichnog linka, preporuka je da taj ko kachi info o fan sajtu za neku igru ima pojma o chemu se radi, da ne bude samo 'evo okachio sam link a vi se snadjite dalje'...

Poslednja izmena:
www.battlefield.co.yu

Fala JI! :D Lepa tema. Evo da je započnem ;)

Za sve fanove Battlefield igara, naravio sam sajt posvećen upravo tom serijalu igara sa akcentom na Battlefieldu 2. Na sajtu ćete moći da nađete najnovije vesti, modove i razne zezalice vezane za BF2, uskoro ću početi da izdajem dvomesečni BF magazin u PDF formatu, postoji klanska zona, manja download baza za neke pomoćne programe, kalendar događaja, forum i sl. Uskoro planiram i da okupim ljude koji bi želeli da rade na prvom srpskom BF2 modu.

Sajt je još mlad i razvija se. Trenutno na njemu radim uglavnom ja sam, ali ako ste fan ovih BF igara i želite da pomognete, javite mi se, pa da se dogovorimo nešto. Ova ponuda važi i ukoliko ste zagrejani za pravljenje BF2 moda.

www.battlefield.co.yu

Poslednja izmena:
Armed Assault

www.armedworskhop.net

Domaći fansite igre Armed Assault (ARMA), nastavka Operation Flashpoint (OFP),
... novosti, modovi, zajednica, forum (aktivan ali u izradi !),
više i detaljnije o igri i ostalim stvarima, možete naći na sajtu,

biće reči i o trećem nastavku ...

-Armed Assault,
igra dolazi sa:
kompletno prerađenim motorom same igre (engine),
DirextX®9.0 grafička podrška,
ultra detaljni nivoi (u igri su to ostrva, dimenzija (realnih) 12.5km x 12.5km),
realistično-borbena simulacija,
multiplayer podrška
mission editor, model editor, map editor dolaze uz igru.
datum izlaska igre: Q5 2005.

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno