Šta je novo?

Fan kontroler

Titan ipak ne odgovara jer se ne napaja molexom vec sa ploce. Zna li neko gde ima da se nabavi najjednostavniji panel sa potenciometrima??? Bilo bi pozeljno da moze da iskljuci vent, ali nije obavezno.

Imas Aerogate 3 u PC Expertu, ali je takodje u silver varijanti cena mu je oko 38evra.

Imas za nekih 20e,Vantec fan kontroler na PCberzi.Jedino ne pise da li je taj sa linka,bolji ili losiji model.

Jel moze bilo koji fan da se stavi na njega ili ne moze...?

@djolez
Hvala za preporuku, kupio sam danas i prilicno sam zadovoljan.
@Shiki Mozak
Na sta mislis kad kazes bilo koji vent? Mogu i oni sa 3-pin i oni sa 4-pin napajanjem, ali ne mogu vent sa termo-senzorima, tipa cpu fan i sl jer ne radi temp monitoring. U svakom slucaju za te pare ok izbor.
Btw, uz panel dolaze i dve neonke, mozda ce nekom biti zanimljivo.

Poslednja izmena:
To me je zanimalo,jer ocu da mi svetle ventovi,a ti "svetleci"(led) i nisu bash tihi,a ne ide mi da povezzzem na 5V kao shto su mi objashnjavali,(ne usudjujem se),tako da mi treba tako neka spravica...Aj mi pusti pm gde si uzo kolko para,kontakt,bla bla...Hvala

Je l' moze taj vantec da zaustavi ventilator, i daj neki link za tacan model.

Poslednja izmena:
Izgleda extra,morace to da se pazari za koji dan kako znam i umem...

@djolez
Hvala za preporuku, kupio sam danas i prilicno sam zadovoljan.
@Shiki Mozak
Na sta mislis kad kazes bilo koji vent? Mogu i oni sa 3-pin i oni sa 4-pin napajanjem, ali ne mogu vent sa termo-senzorima, tipa cpu fan i sl jer ne radi temp monitoring. U svakom slucaju za te pare ok izbor.
Btw, uz panel dolaze i dve neonke, mozda ce nekom biti zanimljivo.

da li b i mogao da pm-jes gde si kupio doticni kontroler, jer ne mogu da ga nadjem na pc berzi...

Nazad
Vrh Dno