Šta je novo?

Fan kontroler--NIS???

mefistoNis

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2007
Poena
319
..gde u nisu ima da se kupi bilo kakav fan kontroler ? Ocu da utisam malo gigabyte 4670 jer je ventilator na 100% stalno bez ikakve potrebe jer se graficka i u full load (igre,3dmax) ne greje preko 60stepeni.

Zalman fan mate2 ili nesto slicno ?
Gde u nisu moze da se nadje tako nesto ?

fala unapred 🙂

Šalju ljudi i kurirskim službama robu, tako da ne vidim razlog za ograničavanje na bilo koji grad 😉

Prvo, zasto ne pokusas da iskontrolises malo rad graficke nekim softverom, u smislu grejanja i rada coolera.

Pogledaj u WinWin. Ako ne, Gigatron recimo salje postom.

winwin mi je iza zgrade 🙂 i znam da imaju noctua u radnji tako da...videcu.
A za gigatron...ne bih se setio sam nikad ...fala puno (znao sam da desk salje recimo ali gigatron nisam).

fala..sad cu bas da vidim

..gde u nisu ima da se kupi bilo kakav fan kontroler ? Ocu da utisam malo gigabyte 4670 jer je ventilator na 100% stalno bez ikakve potrebe jer se graficka i u full load (igre,3dmax) ne greje preko 60stepeni.

Zalman fan mate2 ili nesto slicno ?
Gde u nisu moze da se nadje tako nesto ?

fala unapred 🙂

A sto prosto ne prebacis ventilator na 5 ili 7V ? (na molex od napajanja)

Probao danas...na 7v se i dalje jako cuje (tj isto) a na 5v mi temp kartice ide 40/76 C .Potenciometrom bi mogo tacno da smanjim buku kolko mi minimalno odgovara a da se kartica ne greje mnogo.Uostalom...nisam ni siguran koje su optimalne temperature za nju.
Sve u svemu...taj potenciometar bi sluzio i kasnije za nesto... 🙂 + mogo bi da izvucem mozda i da bude na kucistu (a ne unutra) sto bi bilo super zgodno.

Bio sam do winwin-a i nemaju fan mate (a nemaju ni zalman kulere uopste)...izgleda da sam noctua ipak video u sg.Moracu da procesljam grad onda ovih dana malo detaljnije.... 🙁

Nazad
Vrh Dno