Šta je novo?

Fan controller,koji ???‚

Goor

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2008
Poena
320
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zeleo bih da uzmem neki fan controller, bitno je da je crne boje maska i po mogucnosti da ima plavo osvetljenje. Do sada nikada nisam imao jer mi nije trebao ali posto sam poceo nocu da ostavljam racunar ukljucen zbog neta prilicno mi smeta buka iz kucista. Koji po vama controller je ok do 3000-3500 din

Crn i da svetli plavo(plavo svetle diode iznad potenciometra kada je vent na malim obrtajima,cim predjes 1/3 svetli crveno) i da se uklapa u tu cenu je Zalman MFC1+...Nema displej,ima mesta za 6 ventilatora i po meni jedina mana je sto ne moze da ugasi vent skroz...Evo ti i slika kako izgleda na mom kucistu...

CM Aerogate 3 je veoma primamljiv cenom, moze li se na njemu vent skroz iskljuciti ?
A ovaj Zalman MFC1+ je izgledom bas po mom ukusu(vise mi se vizuelno dopada od CM Aero.), e sad sto se vent ne moze skroz iskljuciti jeste steta a za displej mi nije problem, samo koliko je njegova cena moze li mi neko reci ?

E hvala ti Kidence na inf. mislim tj siguran sam da cu ipak uzeti Zelman-a, super izgleda a i odlicna je fora plavo-crveno svetlo u zavisnosti od obrtaja !!!

Nazad
Vrh Dno