Šta je novo?

Fan Adapter 80 to 120mm

Dobra stvar. Ali ako je cena malo skuplja nego na linku (sta kod nas nije skuplje) onda ne znam dal ti se isplati da adaptiras 12-icu u 8-icu. I ja cekam odgovor gde ima i po kojoj ceni.

Ako bi mogao da upakujes 12-icu sa tim adapterom, onda verovatno na kucistu ima dovoljno mesta da se prosiri rupa, sto je daleko bolje resenje.

Ako bi bio ljubazan da nam platis :) Izvaljujes razliku u ceni ?

Idem racunicom adapter 400kinti + solidna 12cm 500dinara je malo manje od noctue.
a mnogo cimanja i plus sto je pitanje da li moze da stane? jesi merio kuciste?
ja za kuciste koristim 2 ova pozadi, 2 takva bez gumenog vesanja napred i jedan u napajanju, a na procesoru mi je noctua. kostali su nesto ispod 400din komad, hlade solidno, ali ne tako kao Noctua ;)
bilo ih je u vecim radnjama u bg, da ne nabrajam kojim ;)

Ima sigurno i za dosta manje para da se uzme 80mm fan koji je slican Noctua-i u odnosu buke/performansi. Noctua je jedan od najprecenjenijih fanova ..

@saka A sta ako je decko otvorio temu jer vec ima fan, ali neodgovarajuci? Zato mozda i trazi adapter.

Ima sigurno i za dosta manje para da se uzme 80mm fan koji je slican Noctua-i u odnosu buke/performansi. Noctua je jedan od najprecenjenijih fanova ..

S'lazem se ali kod nas tesko da ima takvih kupiti. Nexus, Sanyo...., cak ni Arctic vise nema....

Fan jos nemam al sam mislio 12icu uzet sa ovim adapterom, posto je mnogo veci izbor nego 80ica . Kilavo nam trziste :crash:

Ako je tako uzmi 8-icu i ne brigaj. Zasto komplikovati kad ne mora ?

Nazad
Vrh Dno