Šta je novo?

Fallout 3. Potreban savet ?

malimravbg

Slavan
Učlanjen(a)
15.10.2007
Poena
319
Poceo sam Fallout 3 juce, izasao iz onog atomskog sklonista i krenuo u "zivot".
Utisak, igra je ogromna i meni prvi put da probam ovakav tip igre, izgleda komplikovano. Ali odlucio sam da odigram par sati pa da vidim, mozda mi se svidi.

Zanima me onaj skup gomile statistika, S.P.E.C.I.A.L i perkova i raznog jel to kljucno da bi se zavrsila igra. Misli gledam na netu, pa to je gomila tutoriala ovo je veoma bitno, bez ovog ne moze i sl. Moze li to da se igra "na osecaj" ides, skupljas, citas pricu ako omasim i sve poene stavim na neku sposobnost koja nije bas najbitnija pa da ipak zavrsim igru. Ili su neke sposobnosti kriticne pa da posle 5 sati igranja shvatim da sam se zezno i da ne moze ovako pa ajd' ponovo. To bi me bas smorilo.

Verovatno ovde ima dugogodisnjih ljubitelja Fallout serijala, pa da daju preporuke.
Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Teshko da ima takvih medju konzolashima :d. Shalim se, naravno :).

Poshto je u pitanju igra koju je razvila kompanija Bethesda (cuvena po Elder Scrolls serijalu) nema nikakve potrebe da kalkulishesh sa skill poenima jer je igra full blown RPG koja ti omogucava da je zavrsish na mali milion razlicitih nacina :-devil-:.

Ok sorry, od sad cu biti skroz ozbiljan (I promise :):)).

Samo se opusti i troshi poene kako zelish. Tamo negde oko 13/14 nivoa postacesh skoro pa neunishtiv (chak iako igrash na hardest). Jedino bih ti savetovao da stavish 50 poena u science zbog jednog side quest-a koji je opcioni deo jednog veceg questa u igri.

Fora je u tome da postoji nacin da maksimizujesh sve skillove (iako postoji 20 lvl cap). Ukoliko bi hteo da zavrshish igru na taj nacin, u tom slucaju se konsultuj sa tim upustvima sa neta.

Fazon je da svaki skill nabudzish do 40 a ostatak budzish knigama koje nalazish usput (uz odgovarajuci perk za better learning from books).

Edit:

Fazoni i fore LOL :D

Poslednja izmena:
a realno i da ti skillovi ostanu na 40, uz neke korisne perkove bices nepobediv... :)

da samo ti neki trebaju na 100 ali bukvalno.Vec na 16 lvl (kod mene npr) nema sanse da te ubiju

Small Arms na 100 je sve sto ti treba od skillova, sto se tice prezivljavanja.
Dizi i spech, lockpick i science (ovim redom).
Takodje, sto pre radi Nuka Cola Challange, nadji onu formulu i rokni onog lika koji hoce da je kupi od tebe, kako bi dobio njegovu masku koja daje +25 na AP.

Hej ja sam do njega stigao i vidi nisam provalio to.Thx Ragnarok

Naravno, pre nego sto ga ubijes, prodaj mu formulu. :D
Ako imas visok speach, mozes da izvuces i 400 capsa.

hej, polako sa spoilerima! :)
osim toga, glupo je da coveku pricamo kako sta da leveluje. ja imam neki svoj sistem, pomocu koga sam se prosetao kroz igru (bez glitcheva i sl.) igrajuci od pocetka hardest, ali ako kazem coveku 'leveluj to tada i tada' u cemu je onda draz igre?!

Hvala svima na pomoci, znaci moze, igram osecaj pa sta ispadne. Startujem sutra. Ostavicu utiske o igri kad odmaknem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno