Šta je novo?

Falcon - Intel P4 EE 4.25GHz SLI...

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
http://www.maximumpc.com/reviews/systems/review_2005-04-13a.html

Falcon Northwest’s Mach V ... Intel’s new 3.73GHz Pentium 4 Extreme Edition, overclocked to 4.25GHz ... Falcon chose nVidia’s new nForce4 SLI Intel Edition to power its rig ... The company actually slipped two DDR2/800 modules into the Mach V. We certainly didn’t expect DDR2/800 this early, but Falcon assured us its vendor, Corsair, would have no problems supplying the higher-clocked RAM ... Topping things off are two new GeForce 6800 Ultra cards, each of which is outfitted with a 512MB frame buffer ... work with Apple’s 30-inch Cinema Display.

Sta, uzeo si ovu makinu ? :d

Ko tebe shta pita :d

a kosta kao manji stan u Beogradu :banana:

Aha, gde su sad ovi AMD vs Intel? :d Sad je audiofreak svoj na svome. :smoke:

ZoNi je napisao(la):
ma, ko zna koliko kosta samo taj Apple "monitorcic" :)

Apple Cinema Display 30" HD (Alluminum) 294.900,00 Din. (Apple SCG) :wall: :wall: :wall:

wiz011 je napisao(la):
Aha, gde su sad ovi AMD vs Intel? :d Sad je audiofreak svoj na svome. :smoke:
hehe... pogotovu sto ovaj sistem porede sa Athlon64 FX55 :D
So when vendors wave “amazing” new hardware under our noses—say, an Athlon 64 FX-55 box with SLI—do we get the shakes? FX-55? SLI? Bah! We use those parts for our zero-points, man. We need a score—a score!

I sada mi kao treba da budemo impresionirani ovim? A ovo je u odnosu na PS3 "mobilni telefon" po snazi gledano.... Pravo da ti kazem, nesto nisam impresiniran...

Poslednja izmena:
delimir je napisao(la):
znam i ja :D vidi dva posta iznad tvog ;)

@ Stator: ma,jok... sto bi bio impresioniran? ionako ce ta mashina relativno skoro postati uobicajena, a samo malo kasnije i prevazidjena :p nego, posto sam naleteo slucajno na tu informaciju, a ovo je HW forum, reko' da je plasiram ovde :eyebrows: ni ja nisam specijalno fasciniran tim "giga-mega-ultra" kompjuterima (evo, moj komp na poslu radi super - Cel 2.4G, 512MB, Radeon9250, a ovaj kuci je jaci, ali meni su oba sasvim dovoljna...)..

btw, meni je najzanimljivija informacija iz tog texta bila NForce4 Intel Edition... Nisam cuo za to do sada...

Poslednja izmena:

Prilozi

• alienware-zoni.txt
    2.4 KB · Pregleda: 59
ZoNi je napisao(la):
uh... uspeo sam nekako da se uklopim u 6.500$ :-devil-: morao sam zato da izbacim drugi monitor :S: ;)

Optical Drive One: NEC® ND-3520 16x Dual Layer DVD±R/W Drive
Optical Drive Two: NEC® ND-3520 16x Dual Layer DVD±R/W Drive

Nek se nadju 2 komada, sto je sigurno, sigurno je... ;) Imas i na http://www.falcon-nw.com/config/build.asp da sklapas falcona, doduse bez apple displeja, ali eto... mozda nesto i ustedis :)

ZoNi je napisao(la):
ma, mora 2 komada za direktno kopiranje :) i sada imam combo LiteON + dvdrw Nec ;) i ranije su mi bila dva komaTa (Teac cdrw + Teac cd)

OK, OK, combo i dvdrw ili cdrw i citac, razumemo se, ali dvdrw i dvdrw za direktno kopiranje, e to je vec luksuz... doduse za 6,500$ ko te sta pita ,)

ZoNi je napisao(la):
http://www.maximumpc.com/reviews/systems/review_2005-04-13a.html

Falcon Northwest’s Mach V ... Intel’s new 3.73GHz Pentium 4 Extreme Edition, overclocked to 4.25GHz ... Falcon chose nVidia’s new nForce4 SLI Intel Edition to power its rig ... The company actually slipped two DDR2/800 modules into the Mach V. We certainly didn’t expect DDR2/800 this early, but Falcon assured us its vendor, Corsair, would have no problems supplying the higher-clocked RAM ... Topping things off are two new GeForce 6800 Ultra cards, each of which is outfitted with a 512MB frame buffer ... work with Apple’s 30-inch Cinema Display.
Jel' mogu ja da prokomentarisem? :)

Ne svidja mi se... :d

Vule je napisao(la):
Nekako je suvise... hm... spor? :D
Nije to, nego... nekako... pa, nije AMD based! :D

P.S. A i jeste spor, majku mu! :d:d:d

Vrh Dno