zeljkoBU je napisao(la):to otpisi u startu![]()
zeljkoBU je napisao(la):to otpisi u startu![]()
potpuno se slazem.jox je napisao(la):onda si u startu otpisao najbolje![]()
Ala pricas napamet, pa stvarno dokle vise ove carsijske price na racun Megatrenda, em sto ima bar 100 kompjutera em se kolokvijumi uvek rade po grupama tako da naravno svako moze da polaze, tako da ovo nema veze sa istinom...SpawnSCG je napisao(la):Nemoj samo Megatrend i Singidunum. Kao prvo ubijaju sa cenama a za te pare i ne daju ama bas nikakvo znanje.
Primer Megatrenda: drugar upisao prvu godinu, nije isao na predavanja jer radi decko vec 3 god u drzavnoj firmi, ode na konsultacije i jedno predavanje da vidi kada ima i sta ima i mozes misliti sta se desava - za prvi kolokvijum iz nekog predmeta se moze prijaviti samo 60 studenata jer nemaju dovoljan broj kompova za sve studente. E izem ti ja tu skolu gde godinu placas 900e a ispite 10-15e i da nemaju kompove za sve.
Raspitaj se za Beogradsku poslovnu skolu (ex Visu poslovnu) kod Vuka. Oni u 2 godinu imaju smer Informacioni sistemi i e-biznis.
SpawnSCG je napisao(la):Nemoj samo Megatrend i Singidunum. Kao prvo ubijaju sa cenama a za te pare i ne daju ama bas nikakvo znanje.
Primer Megatrenda: drugar upisao prvu godinu, nije isao na predavanja jer radi decko vec 3 god u drzavnoj firmi, ode na konsultacije i jedno predavanje da vidi kada ima i sta ima i mozes misliti sta se desava - za prvi kolokvijum iz nekog predmeta se moze prijaviti samo 60 studenata jer nemaju dovoljan broj kompova za sve studente. E izem ti ja tu skolu gde godinu placas 900e a ispite 10-15e i da nemaju kompove za sve.
To ima i na ETF-u, na računarskim predmetima.GEOM je napisao(la):Dobijes e-mail-ove profesora da im se obratis za pomoc na koje u vrlo kratkom roku odgovaraju ( sam sam se uverio za dva profesora).
SpawnSCG je napisao(la):Nemoj samo Megatrend i Singidunum. Kao prvo ubijaju sa cenama a za te pare i ne daju ama bas nikakvo znanje.
Raspitaj se za Beogradsku poslovnu skolu (ex Visu poslovnu) kod Vuka. Oni u 2 godinu imaju smer Informacioni sistemi i e-biznis.
Voodoo_NBGD je napisao(la):To ima i na ETF-u, na računarskim predmetima.
paciotti je napisao(la):neverovatno ispasce da je najbolje da upise poslovnu skolu
paciotti je napisao(la):neko iznad je rekao da profesori nisu strucni ali mnogo toga naucis na predavanjima sto mi je u gimnaziji bilo nezamislivo.
Ovde dobiješ mejlove svih asistenata bez obzira na predmet. I svi predmeti imaju svoj sajt sa materijalima i rokovima.GEOM je napisao(la):na MTD-u dobijes e-mail-ove SVIH profesora bez obzira na predmet
paciotti je napisao(la):ako te jos nesto zanima pitaj i najbolje bi bilo da svako iznese misljenje o svom fakultetu nego da bezveze nagadja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari