Šta je novo?

Facetime i iMessage aktivacija

stolex

Slavan
Učlanjen(a)
02.04.2009
Poena
350
Cisto da znate svi vi koji koristite jabuku, a na Telenor mrezi ste da necete vise moci da aktivirate iMessage i Facetime. Jednostavno Telenor blokira povratnu poruku vezanu za aktivaciju. Za sad moze da se aktivira samo sa MTS i VIP mreze.

Лол банана компанија.

Korisnik Falcon je sinoc aktivirao oba servisa na novom ip5 bas preko Telenora.

Smirite strasti.

postoji tema posvecena ovom problemu

Korisnik Falcon je sinoc aktivirao oba servisa na novom ip5 bas preko Telenora.

Smirite strasti.
ceo forum posvecen iuredjajima ne moze da aktivira preko broja,a samo korisnik Falcon moze?prosto neverovatno.

Poslednja izmena:
Vidite sa njim kako je uspeo... javio se u temi za evasi0n jb.

Ako je user @Falcon uspeo na petici da aktivira, neka onda podeli ovde sa nama svima kako je to odradio. Dosta njih ne moze da aktivira Facetime i iMessage koji su na Telenor mrezi, a uradili su restore. Takodje o ovome se vodi diskusija i na drugim forumima i svi imaju istu problematiku. Inace Facetime i iMessage rade preko mail-a, ali preko broja nece.

Cisto da znate svi vi koji koristite jabuku, a na Telenor mrezi ste da necete vise moci da aktivirate iMessage i Facetime. Jednostavno Telenor blokira povratnu poruku vezanu za aktivaciju. Za sad moze da se aktivira samo sa MTS i VIP mreze.

Ja cu da promenim operatera, ako se uskoro nesto ne promeni po ovom pitanju.

obećali su do kraja nedelje rešenje problema...

Korisnik Falcon je ugasio FT, pokusao da ga ponovo aktivira i nije mu proslo. Medjutim, posle par dana proverio status FT-a i... radi, aktiviran.

Ja ne cackam ft i im dok ne srede problem, za sada mi je sve aktivirano ali jos od ranije kada je radilo kako treba. :)

Falcon je mozda aktivirao preko mail-a iM, to radi ali preko broja ne..

Preko broja telefona je aktivirao.. poslao mi je screenshot.
Savet je da kada pokusate aktivaciju cekate na odgovor dok ne stigne makar to bilo 2-3 dana. Svaki pokusaj ponovne aktivacije ili gasenje FT-a prekida proces aktivacije.. bar tako pise na Apple sajtu.

Meni posle 10-20h cekanja izbaci activation unsuccessful..

niko nije uspeo da je aktivira u poslednjih 14 dana i Telenor je napokon (nakon gomile mailova i pretnji vezanoj za prelazak na drugu mrežu) priznao grešku i obećao rešenje problema do kraja nedelje.

Videćemo...

Preko broja telefona je aktivirao.. poslao mi je screenshot.
Savet je da kada pokusate aktivaciju cekate na odgovor dok ne stigne makar to bilo 2-3 dana. Svaki pokusaj ponovne aktivacije ili gasenje FT-a prekida proces aktivacije.. bar tako pise na Apple sajtu.

Neka proba da iskljucuje sve mejlove iz aktivacije i da ostavi samo broj telefona i onda da posalje neki iMessage.

Potvrdjujem da radi. :)

radi

Nazad
Vrh Dno