Šta je novo?

Faces of war

mrachni

Čuven
Učlanjen(a)
02.08.2005
Poena
630
Skinuo sam Faces of war,ne izgleda lose.
Molim vas za vasa misljenja o ovoj igri ako je neko igrao.

Sorry,
moja greska,kada kazem skinuo sam,mislio sam,instalirao sam na kompjuter.
:)

dobra je igra, ali je mikromenadzment sveden na minimalni nivo u odnosu na showw2, sve je mnogo arkadnije, novi squad sistem je njesra i ne radi kako treba, a ne moze da se iskljuchi (kada selektujete vise jedinica odmah se po defaultu formira squad koji se rasformira tek sa shift+k, sto je zamarajuce, UI je bespotrebno usloznjen pa je skoro nemoguce igrati a da se ne pauzira jer je sve najbijeno akcijom pucanjem eksplozije jurishanje kontranapadi flankovanje etc etc... igra je sada mnogo linearna (previse ) jer si u prethodnoj igri mogao da uradish posao kako si hteo imao si dosta razichitih mogucnosti i prilika za improvizaciju (zauzmes protivnichki tenk ako uspes da ga onesposobis i popravis, postavljanje mina, izvlachenje pojedinih jedinica iz grupe radi eliminacije)... ovde recimo u prvoj misiji sa nemcima pred kraj treba sa americhkim tenkom da unistis neki rechni brod i sad desi se chudna kombinacija i da sam stajao na keju blizu mora i kej je pogodjen artiljerijom odvalio se i tenk mi upao u more, ja izadjem nadjem drugi tenk koji sam prethodno onesposobio potopim topovnjachu i misija se zabaguje jer nisam to uradio sa onim prvim tenkom... ovde su lvl dizajneri totalno podbacili i 90% igre mora da se zavrshi kako su oni zamislili jer postoji mogucnost da se ne triggeruje neka skripta sto dovodi do ubagovane misije i loadinga... zamarajuce

jedinice se vise ne prevode iz misije u misiju tako da ti je svejedno sta ces od opreme poneti sa sobom, dok je u showw2 od presudne vaznosti bilo da sachuvas sve vojnike i da prenes optimalna vozila i opremu u sledecu misiju...

naravno i dalje je direct control neophodan za uspeshno zavrsavanje misija...

mada i pored svega, igra ima sjajnu grafiku fiziku atmosferu pre svega jer je nabijena akcijom, samo sto to vise nije ono sto su fanovi ocekivali manje vise, ali za one koji prvi put odigraju mislim da ce biti dosta zadovoljni...

Nazad
Vrh Dno