Šta je novo?

Facebook - trip oko friend requestova

wladymeer

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2009
Poena
505
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-4690 (3.5GHz)
Matična ploča
MSI H97M Eco
RAM
Patriot 16GB DDR3 800 MHz
GPU
NVidia GTX 1060 3GB
Storage
Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
Zvuk
SSL 2+ • JBL LSR305
Monitor
Hisense H39A5100
Ostale periferije
Audio Technica M50x
Laptop
Apple Macbook M1 (16/256)
Tablet
iPad 2 / iPad 3
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S20 FE
Pametni uređaji
Soundpeats Sonic
Steam
djedroid
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
U proteklih 4-5 dana tripujem da mi se nešto čudno dešava sa FB nalogom... Nisam od onih koji paranoišu ali iznenada je počelo dnevno da mi stiže po 3-4 friend requesta u proseku. Izgledaju kao "pravi" nalozi (99% srpski profili) ali mi je prosto misterija otkud ta iznenadna navala zahteva? Toliko su me natripovali da mi dodje da ih pitam :d

Nisam se nešto promovisao ili napravio neki viralni post pa da "postoji razlog" za tako nešto pa rekoh da proverim sa još nekim da li je primetio nešto slično ovih dana :)

Evo, sad prebrojao od petka do nedelje 08:48 čak 18 requestova :D

Poslednja izmena:
Ako postoji kralj Instagrama onda mu ti verovatno dodjes kralj fb[emoji1]

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Hahah... ma baš mi je misterija, živo me zanima kada će da prestane jer imam trip kao da neko lepo troluje :D

Zna se desiti tipa neki drugi Vladimir koji se isto preziva kao i ti napravi nešto pa ga ljudi počnu tražiti po društvenim mrežama, a na kraju završe dodavajući tebe.

Druga mogućnost je da te npr. Blic uslikao kako bez majice hodaš Beogradom sa sladoledom u ruci i stavio naslov "NEĆETE VEROVATI kako se zgodni Beograđani osvežavaju tokom nesnosnih vrućina", a tamo tvoja slika gdje ti je tipa na prsima istetoviran fb username.

Sad ne znam, ti vidi šta je prije moguće.

Poslednja izmena:
Tako to kreće, prvo dobijaš gomilu zahteva za prijateljstvo od nepoznatih ljudi na fb i pre nego što znaš šta se desilo paparaci te čekaju ispred zgrade... ;-)

Uskoro ce i one bolesno opsesivne poceti da ti pune inbox[emoji4]

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Druga mogućnost je da te npr. Blic uslikao kako bez majice hodaš Beogradom sa sladoledom u ruci i stavio naslov "NEĆETE VEROVATI kako se zgodni Beograđani osvežavaju tokom nesnosnih vrućina", a tamo tvoja slika gdje ti je tipa na prsima istetoviran fb username.

Otkud znaš da obožavam sladoled? :zgran::zgran::zgran:

Nazad
Vrh Dno