Šta je novo?

Facebook telefon

Clamaran

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Ovo bi mogla da bude vrlo znacajna tema. Facebook izgleda krece Googleovim stopama i pravi smartphone softver, ali i dva telefona. Ima logike sigurno, imaju pola milijarde korisnika i aplikaciju ya sve smart telefone koji postoje na trzistu, zasto ne bi i sami uzeli svoj deo kolaca.

Inace, Facebook je demantovao prve glasine, ali Bloomberg.com ima tri izvora koji su potvrdili pricu (Bloomberg ; MobiHobi).

Ako i oni udju na trziste, bice svasta...

Ja baš mislim da neće biti ništa od toga.
Nego, zar nije Cukerberg juče rekao da samo žele da prave dublju integraciju FB na telefonima, jer nikako ne mogu da pariraju apple-u i google-u?

Ja baš mislim da neće biti ništa od toga.
Nego, zar nije Cukerberg juče rekao da samo žele da prave dublju integraciju FB na telefonima, jer nikako ne mogu da pariraju apple-u i google-u?

Pa tako to krece. I google je demantovao android. Ali gledaj, trziste ima ogroooman ptoencijal - pogledaj kako su smartfoni eksplodirali, pa tableti, pa... Ako imas toliki broj mobilnih uredjaja sa pristupom internetu, socijalna mreza moze toliko lepo da se prilagodi... narocito posle ovih novih locations funkcija koje facebook pustio.

za pet godina, bice naucna fantastika...

Nemaju oni sanse na tom trzistu. Fejsbuk chat ne mogu da naprave da radi ljudski, a kamoli sta drugo...

Vrh Dno