Šta je novo?

Facebook - "seen" ne radi?

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Nikako ne mogu da namestim da mi se pokazuje notifikacija kada je poruka koju sam poslao preko facebook-a procitana. Preko Facebook messenger-a na iPhone-u normalno mi pokazuje kada je prouka procitana "seen", medjutim na windows-u, koiristim opera browser, a probao sam i sa firefox-om, to jednostavno ne radi. Trazio sam neka podesavanja za to, ali nista nisam nasao. Jel zna neko kako ovo da omogucim?

Očisti cache i cookies (samo za *.facebook.com) u pregledaču.

Hvala, pomoglo je. ;) E sad jos jedno pitanje. Na Facebook messenger-u na iPhone-u, mogu, ako posaljem poruku na vise adresa da vidim ispod seen by...pa ko je od tih osoba i kada procitao poruku. Ovde to ne pise. Cak mi ne pise ni u okviru same konverzacije "seen" (ne znam da li je to normalno), vec samo kada otvaram inbox, PRE nego sto otvorim samu konverzaciju stoji onaj "check mark" pored poruke sto znaci da je poruka procitana. Dakle jel treba u okviru same konverzaije da mi stoji "seen by..." ili samo taj "check mark" pored same poruke?

Tu ti već ne mogu pomoći, ne koristim facebook već duže vreme. Sačekajmo nekog eksperta za fb, pa da ti objasni :d

Vrh Dno