Šta je novo?

Facebook - promena podesavanja za osobe koje mi nisu prijatelji?

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
pozdrav
imam jedan UZASNO iritirajuci problem
pokusavam da namestim da osobe koje NISU moji prijatelji, a koje me pronadju na FBu, vide sl. sadrzaj:

1. Informacije (to sam uspeo da podesim... vide informacije koje ja zelim da vide)
2. Fotografije (i to sam uspeo da podesim, ne vide ni jednu fotografiju)
3. Zid - ee tu nastaje problem... osove koje nisu moji prijatelji ne vide moje objave ali vide sve ostalo... sta sam lajkovao, sa kim sam postao prijatelj, sta su drugi lajkovali, sta sam komentarisao itd a ja to ne zelim! zelim da taj deo bude prazan bas kao i fotografije...

ima li neko ideju kako to da namestim?

Privacy/Settings

Ispod Control your default privacy, stikliraj Friends, zatim pod How you connect izaber Edit settings i namesti sta zelis.

... da se nadovezem... jel' ima nade da se skine ono sa strane sto javlja sta ko radi, sta ko igra i sl.... jedino sto sam nasao je da iskljucim sve tj. vezana je aktivnost sa postovima, ako iskljucim da se vidi aktivnost aplikacije iskljucicu i postove od te aplikacije sto je bezveze... ima li neko ideju...

Eee... muke sa ženama...

...pa to ti kazem :) ... na skajpu sam stavio da stalno bude away, na fejsu iskljucio caskanje ali ovo sa strane me bas nervira jer svako moze da vidi da sam online... mislim, katastrofa...

... da se nadovezem... jel' ima nade da se skine ono sa strane sto javlja sta ko radi, sta ko igra i sl.... jedino sto sam nasao je da iskljucim sve tj. vezana je aktivnost sa postovima, ako iskljucim da se vidi aktivnost aplikacije iskljucicu i postove od te aplikacije sto je bezveze... ima li neko ideju...
Ovo i mene zanima. Ja sam probao da nadjem negde opciju za iskljucivanje ali nista ne uradih :(

greasemonkey + neka od skripti koja skida ticker...ima ih vise pa kreni s testiranjem

*** imate Fejs, a ocete anonimnost :d.
Ko da mirisete ruzu sa gas maskom ***.

Sta cete kad zazivi Timeline, ima bre SVE da se vidi!

Svaka čast za post

*** imate Fejs, a ocete anonimnost :d.
Ko da mirisete ruzu sa gas maskom ***.

Sta cete kad zazivi Timeline, ima bre SVE da se vidi!
Brate svaka ti dala za ovaj post, nista pametnije nisam cuo u poslednjih nedelju dana, ja mrzim to njesra zvano FB, a sad stvarno si vi sto koristite tu glupost(ne zelim nikoga da vredjam i nek se ne nadje povredjenim, cisto moje misljenje) ne razumem vi bi da budete na toj globlanoj drustvenoj mrezi a da neko to ne zna, ma jel ocete da se hebete a da vam ne udje...ne moze tako!!!

Jel neko koristi Timeline na face-u? Jel stvarno to cudo ugrozava privatnost i prati sve sto radite na kompu? Ili je to neko pustio buvu samo?

Koristim ja već par meseci. Nema tu ništa što ljudi i inače ne bi videli na tvom profilu.

Koristim ja već par meseci. Nema tu ništa što ljudi i inače ne bi videli na tvom profilu.

A sta je sa onom pricom po novinama da kad se aktivira timeline, ovi iz facebooka prate sve sto ti radis na racunaru? Mislim malo je delovalo paranoicno, jer nigde nisam video logicno objasnjenje.

Sam si sebi odgovorio...

Vrh Dno