Šta je novo?

Facebook: Lajkovanje

dr. Troy

Poštovan
Učlanjen(a)
01.08.2016
Poena
59
Ćao svima.
Moj drug je napravio Facebook stranicu.
Kako bih omogućio drugu da što veći broj ljudi lajkuje njegovu stranicu, molim Vas da dobro razmislite, iskoristite sva vaša znanja sa Facebook-a i Interneta te da mi napišete šta je potrebno da moj drug uradi kako bi dobio što veći broj lajkova.
Ako znate za neke savete i trikove u vezi postavljenog pitanja molim vas da ih podelite sa mnom.

Ja sam recimo platio bustovanje svoje stranice, naravno koliko para toliko i muzike. Bio sam skeptican pa sam uplatio najmanji paket, ako se dobro secam $1/dan uplatio $7 i imao sam novih lajkova na dnevnom nivou dosta. Dakle moj predlog/savet neka uplati to bustovanje strane, pomoci ce sigurno.

E sad, imas tu nekih opcija, da li da bustuju stranicu kao desktop verziju, znaci svi koji gledaju preko racunara da im daje kao prelog za stranicu njegovu da lajkuju ili mozes da stavis bust preko mobilnih telefona.

I jedno i drugo je u igri i pozitivno je, sad sve zavisi od njega sta zeli. Moze i jedno i drugo

I vrlo bitna stvar, prilikom podesavanja tog busta, kljucne reci da upise. Dakle ja sam promovisao svoju stranicu za fotografiju, pa sam shodno tome kljucne reci ubacivao vezno za fotkanje ali vidi i fashion je vezano za fotkanje, tako da nemoj da bude strogo usmeren ka kljucniim recima koje direktno povezuju sa time sto radi, vec neka gleda i malo sire...

Eto, nadam se da sam pomogao :)

Na raspolaganju imas dva osnovna nacina

Fejsbuk reklama (ispravno)
Fejsbuk autoliker (mutno)

Prva opcija znaci da reklamiras preko fejsbuka platis njima i bude promovirana od njih.

Kod autolajkera , mozes da nabijes kao moj drug 10,000 svoju sliku :D sumnjam cak da je to legalno , ti korisnici ne znaju ni sta lajkuju niti ce ti bilo ko od njih
Aktivno pratiti sadrzaj te stranice vec su samo brojevi tako da izgleda privlacnije

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Dragi moji forumaši, svima Vam mnogo hvala na izdvojenom vremenu za pisanje odgovora i što niste tajili vaše znanje.
Mom drugu koji je vlasnik Facebook stranice za koju hoće da bude lajkovana, proslediću tekst odgovora koje ste posotvali.

Za forumaše koji budu hteli da dođu do odgovora na pitanje za koje je moj drug želeo da sazna moguće načine rešavanja problema, prilažem pdf fajl čiji sadržaj obuhvata odgovore sa svih foruma gde sam postovao pitanje u vezi lajkovanja na Facebook-u.

Svako dobro.
Kod:
https://mega.nz/#!J4Rg3TBT!fGgLYj6fXdtkhotODJ_Xsf_U4BXk5ZWiWpgR3OUzevc

Nazad
Vrh Dno