Šta je novo?

Fable - totalna antipreporuka

DS 2 mi je bio privlacan u prvih nekoliko dana. Kada sam presao u drugu oblast poceo je lagano da smara, a u trecoj sam batalio, odmah na pocetku.
Sto se tice Fable interesantna je ako se posmatra kao RPG za pocetnike ili lagana, bez mnogo naprezanja. Ne svidja mi se sistem borbe, malo je neprecizan i nedovoljno razradjen. I dosta je bagovit - nekoliko puta mi je izleteo pa sam morao neke delove ponovo da prodjem. Nije lose mada nije ni previse ambiciozno - tako je to kada se portuje sa konzole bez dodatne razrade.

Kod mene radi sasvim dobro bez problema, ali nervira me to sto ne postoji quick save, i sto mi stalno zezne snimljene pozicije, tako da neke delove moram po tri puta da prelazim, lepo snimim, kada hocu da ucitam izgleda da ona imbecilna autosave opcija koji su ubacili presnimi svoju poslednju poziciju preko moje novo snimljene?? :zgran:

Meni se to sa Save-ovima nikad nije desilo, jesi li ti siguran da uradis World Save? Probaj da sacuvas na neku drugu poziciju. I kad load-ujes, budi siguran da loadujes sa te pozicije na koju su sacuvao.

Toliko o tome da dobro radi, hoce posle 1,5 h da izbaci na desktop, ali ponekad radi i 2 sata bez problema :)

Uvek idem na world save, ali koliko ja vidim ne mozes da snimis poziciju tacno onako gde se nalazis, vec ti igra snimi junaka, a kada ucitavas uvek te baci na pocetak neke "staze".

Meni igra nikada nije pukla.
Kada snimas igru u toku quest-a, onda imas samo hero save na mestu world save-a. Kada nemas aktivan quest onda mozes da uradis world save koji snima normalno i poziciju u svetu i sve ostalo.

Evo, nasao sam kod komsije novije drajvere za moju integrisanu i sada radi! Igra je jako zarazna i svima je preporucujem. Samo sto malo pucketa zvuk, ali vazno je da ga ima. Samo jos jedno pitanje za sve. Svi koji imaju Sound Blaster Live 5.1 (valjda ih ima) neka mi kazu koja im je zadnja revizija drajvera.

Meni nece da radi na mojoj GF2 MX400 sa cak 64MB rama...Ne znam da li je do baga ili jednostavno sledi konstataciju autodetecta da moja graficka ne ispunjava minimum requirements...

Tvoja graficka ne podrzava Pixel Shader-e koje igra zahteva. Minimum je neki FX 5200. Mada ima resenje da se igra i na GF2 ali izgleda jako lose (pod je jednobojan, skoro sve teksture su lose). No evo ti uputstvo pa pokusaj.

Prilozi

• Fable on MX.TXT
    1,014 bajta · Pregleda: 49
Ma igra je odlichna i zarazna! Atmosfera je OK a igra je zanimljiva i kada se prelazi po drugi put. Deo sa decakom je sasvim solidan i sluzi da definise vasha opredeljenja (good or evil) kao sto u Morrowind-u onaj chicha postavlja pitanja samo sto je u Fable-u to uradjeno mnogo zanimljivije.

a i mogao bi da skines neke svezije Live drajvere, ima ih iz 2004, i update iz 2005 ako s ene varam.

i ja sam krenuo sa questovima, igra mi je prilično interesantna,zbog tih mogućnosti da li da budem dobar ili loš...interesantno...onako....biću kao i uvek neki wizard ;)
super je... :))

Nazad
Vrh Dno