Šta je novo?

F720p

Shifter

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2005
Poena
319
Uzeo sam pomenuti LG FLATRON F720P i monitor sve radi super ali ima jedna stvar koja me strashno nervira pa sam hteo da pitam jel to normalno i zbog cega se to desava znaci podesim sve prema desktopu znaci da je lepo rashirena slika sve do ivica i sve super..i cim otvorim neki prozor tipa my computer firefox ili tako nesto sto je prevashodno belo slika kao da se suzi malo od ivica tipa 1mm od svake ivice..i cim spustim taj prozor i vratim se na desktop sve je opet ok do ivice..pa me zanima kako to da sredim???

Ti imaš sreće pa kod tebe to nije toliko izraženo kao kod mene, i ja sam (ne)ponosni vlasnik F720P. Kod mene bogami to ide u extreme(gornji desni ugao se proširi, levi donji smanji ...). Ja sam probao čak i da reklamiram monitor, a oni mi rekoše kao to je uobičajeno i šta hoćeš kad ti radi. Probao sam sve i nemam više ideja. I mene to porilično nervira, ponekad mi dođe da :crash:.

To se valjda zove disanje,bilo je priče skoro na tu temu. I plastika od koje je uradjen deluje jeftino,to sam video još samo kod adi monitora.Za utehu lepo je što je ravan.

smanjio sam osvetljaj i kontrast sa 100 100 na 70 70 i disanje slike je skoro sad u potpunosti ne primetno proterao sam Nokia Monitor Test geometrija je veomaaa dobra ... i fina promena u odnosu na moj dotrajali Hansol 710P jeste da kod njega nikad nisam osetio disanje slike ili nisam obracao paznju na to..ali je slika daleko ostrija .. monitor podrzava cak 1920x1440 rezoluciju 🙂 koja je stvarno nepotrebna za 17" ali ok...ja ga drzim kao i Hansol na 1152X864 na 100Hz

Nazad
Vrh Dno