Kako mislis u zavisnosti od aparata? Mislis na to kako je podesen?
Imaju neke slike koje su suvise dobre da bi bile "sirove"![]()
Mene najvise zanimaju slike koje se slikaju nocu, na zurkama....
Video zapis na njemu je duplo manji mb/s nego na Canonu. El ogromna razlika u kvalitetu. Skinuo sam neki video klip i mislim da je Canon malko bolji.
Fuji je jedan od kompakt aparata koji imaju najmanju mogucu obradu, pa ce zato vecini fotka sa Canona da deluje lepshe. Ali, zato kod Canona shta si dobio, dobio si, kod Fujija imash mogucnost ispravke i izvlachenja
Poznavaoče, kakve veze imaju senzor i objektivi u priči o karakteru unutrašnje obrade?![]()
Počeo si da mi pričaš i o 5 D koga koristim već mesecima ?![]()
Evo cropa Fuji F 30, Canona 400 D + 17-55 (2000 e) i Canona 5 D + 16-35 L (4000 e)
Fuji i u toj konkurenciji daje najoštriju sliku, pa hoćeš li da kažeš da i među njima ima najbolji senzor i objektiv?![]()
btw, 400 D, 30 D i 5 D imaju jednako oštrenje, čak su im i meniji za njegovo podešavanje identični (Picture style). Jedino 1 D serija ima drugačije.
^^:d
baš si me nasmejao ..
neko mi je tražio još primera za CA, pa evo..
A ono sto bih dodao - Fuji za klasu daje realnije boje.
ispade da je svuda Fuji za klasu ili 20 klasa (ISO800) bolji od Canon DSLR-ova
Ja moram izgleda kod oftamologa pod hitno, ok ostriji al boje bolje nego kod canona????Ajd naucite i mene sta gledate kod boja kad su vam toliko bolje na Fujiju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari