Šta je novo?

F3000 mod za F1 2002

Daba

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2003
Poena
619
cao svima!!!!Ja pravim F3000 mod za F1 2002 pc game!!!Pogledajte moj sajt na http://f3000.ipfox.com ,ili svakodnevne novosti na www.sbdt.co.uk -udjite na F12002/editing forum!!!!! 8)

Shta ce ti reply ? :) da si rekao pravim mod sa golf dizelashima sa pioneer muzikom i alu-felnama, svi bi se nalepili ovde :) a ko zna ovde shta je F3000 :)

driver je napisao(la):
Shta ce ti reply ? :) da si rekao pravim mod sa golf dizelashima sa pioneer muzikom i alu-felnama, svi bi se nalepili ovde :) a ko zna ovde shta je F3000 :)
Ako se sjecas,ja sam pravio skinove za BMW m3 mod(iz naseg sampionata),a F3000 je slican kao F1,samo sto su formule malo sporije i sve formule imaju isti oblik!!!!! :rolleyes: :rolleyes: ;)

I malo su manje :) i ruznije mnogo :D

Btw, *ebesh F3000, ajd' napravi jugice, to bi bilo interesantno....mozda chak i ficce :D

vec je u razvoju mod HTCC-historic touring cars championship,koji ce sadrzati posebnu klasu gdje cete samo voziti Fice,a za Jugo mod,moguce,ne znam,najvjerovatnije kad zavrsim ovaj mod!!!!

Meni je od tih modova najjaci Alfa 147 challenge.

Mislio sam na kvalitet moda.

nije los,ali jugici bi bili bolji,ali je tesko napraviti sound za njih!!!!!!!

Nije teshko, mogu ja da snimim mog jugica, a imam i ortaka sa trkachkim isto, pa dva razlichita zvuka...

E da...jedino je mali problem shto nemam ideju kako da snimim to :)
nemam ni neki diktafon, ni kameru, ali cu se nekako snaci, samo kazi kad bude trebalo....

to bi bilo super!!!!!Sjecas li se da je neko na ovom forumu,prije 3 mjeseca,pokazivao svog jugica u 3D maxu???E taj bi mi dobro 'dosa',da ga jos malo sredim,i napravim 'Yugo challenge mod'

Muzzy je pokazivao onog nezavrshenog, ali se ne secam ko je imao gotovog....

pa bi li Muzzy mogao da mi ga posalje(mislio sam na taj)

Nazad
Vrh Dno