Šta je novo?

F1 RACE STARS

posto cepam sa burazerom cesto morhoohn kart 2, ovo ce biti pravo osvezenje, probao sam jednu trku demo na steamu, nije lose, mada nedovoljno da provalim sve vrline i mane, danas/sutra da skinem full igru pa ce da vidimo, ali obecava dobru zabavu u multiplayeru ukoliko bude mogao splitscreen, ako ne, onda sh#t xD

upravo instalirao ali nisam uspeo split screen da pokrenem, tastatura prikljucena na usb, gamepad logitech prikljucen na usb, medjutim kad stisnem bilo sta na gamepad, ne reaguje i ne mogu da aktiviram player #2...help?

^ nisam uspeo, instalirao, podesio, i dalje isti problem :(

Ni ja nikako ne mogu da pokrenem dualshock 2 sa ovom igrom. Ne pomaze ni x360ce.

extra igra :) steta sto nema mini mapu da se vidi gde treba skrenuti.

Da li jos nekome igra crash-uje kada prodje kroz cilj na trci 3.000cc? Crash-uje mi non-stop na bilo kojoj stazi. 1.000 i 2.000cc rade normalno.

Hvala, potrazicu je.

Menis e jednom desilo da iskoci na desktop, al evo bogami sad radi normalno :)

jel uspeo neko da potera offline multiplayer? vidim izasao je i update 1.1, mozda on ispravlja stvari, mada u detaljima apdejta ne pise nista za multiplayer...

Evo ovako, posle mnogo mozganja i smaranja uspeo sam da nateram F1 Race Stars da vidi dva dzojstika, oba su Sony like samo sto jedan ima pecurkice a drugi nema.
Skinite x360ce emulator sa ovog sajta http://code.google.com/p/x360ce/downloads/list povezite dzojstike i pokrenite ali prethodno otpakujte exe fajl koji je u arhivi, nemojte ga pokretati direkt iz arhive. Kada ste ga pokrenuli on ce vas pitati da napravi prvo neki INI fajl pa posle neki DLL fajl sto cete i dozvoliti da napravi pa ce vam onda automatski videti zakacene dzojstike i ponuditi da skine konfiguracije za njih sa neta sto vam toplo preporucujem da uradite jer sve savrseno radi na taj nacin. Kada ste sve ovo odradili navedeno kliknite na SAVE dugmence skroz dole u desnom uglu i ugasite emulator. U folderu (ili na desktopu) odakle ste pokrenuli emulator su vam ostala dva fajla, jedan je sa INI a drugi sa DLL extenzijom, njih prekopirajte u folder sa igricom, kao da krekujete. To je to, pokrenite igricu uvatite dzojstike i zezanje moze da pocne. :)
I jos jedna stvar, oni genius dzojstici debeljuskasti sto podsecaju malo na betmenov znak :) nece da rade i teraju igricu da zakucava tako da vam njih ne preporucujem. Nadam se da ce ovo pomoci. Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno