Šta je novo?

F1 2002-Jugoslovenski Super Turizmo mod

Učlanjen(a)
16.06.2003
Poena
619
cao ljudi!Ranije bih van saopstio ovu vijest,ali sam imao nekih problema sa lozinkom,pa sam se registrovao ka novi clan(ex historicf1fan).Vijest jeta da sam poceo da pravim ST mod(baziran na nasem sampionatu u ST klasi),vec sam napravio BMW 320i,malo ga farbao....Imam planove da napravim legendarnu stazu usce,ali polako.....sve u svoje vrijeme....do tada mi trebaju 2-3 iskusna modellera koji znaju da rukuju 3D maxom,zato sto neke budale na SBDT forumu nece da pomognu iskljucivo zato sto mod nosi naslov "Jugoslovenski ST mod",ali nema veze,zato ste vi tu.....imam jednog prijatelja Matthew-a,koji ce,kako kaze,biti voljan da napravi Usce.....evo linka za pregled dosadasnjeg progressa http://www.simbin.com/forums/index.php?act=ST&f=38&t=16850&s=2307586d61eaa3f7d8c946c8575756ed
:boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom:

Marko stvarno si faca!!!

Fali Alfa 155?

bice Alfa 156,koju Tane vozi

Vidi se da odavno nisam pratio trke ! Znaci ima 156ica :)

Lukija je napisao(la):
Vidi se da odavno nisam pratio trke ! Znaci ima 156ica :)

Ima od ove godine, ali je poslednji :) Auto jeste losh, ali nisam znao da je bash toliko :D:D:D:D
Btw, pogledaj samo kako fabrichke Integre (samo sa mugen bregastom:)) kidaju BMW 320i :):)

Sledece nedelje opet Ushce btw...

Ako hoces - ja mogu da pomognem ali radim LightWave...

ljudi uskoro cu vam pokazati neke 'prewiewe' Mikicinog Opela.....

@Milanbb:Ja ti mogu poslati Audi A4(treba mu kokpit i 3D tockovi),ili Pezo 406.......ili sam mozes poceti sa radom na nekom autu??

evo mikicinog Opela(screen je u Zmodeleru)...... :boom: :boom:
index.php
http://www.simbin.com/forums/index.php?s=8b20126190e17dc2f2e55b314cf78f9c&act=ST&f=38&t=16850&st=20

driver je napisao(la):
...

Ima od ove godine, ali je poslednji :) Auto jeste losh, ali nisam znao da je bash toliko :D:D:D:D
Btw, pogledaj samo kako fabrichke Integre (samo sa mugen bregastom:)) kidaju BMW 320i :):)

Jako mudo nas sampionat. Pogledaj EURO STC i sta rade Alfe i BMW, ne znam da li ima jos uvek Honde ali znam da i kada je bilo nisu mogle da prismrde Alfama. Vidimo se na Uscu, tebe cu prepoznati po "frizuri", valjda.

driver je napisao(la):
...

Auto uopste nije toliko los,koliko je vozac :beat: ........daj taj auto Vesnicu ili Kunceru pa ces vidjet......

evo slike mikinog Pezoa......kazite mi sta mislite?

markko: nije mi problem da radim bilo sta - samo mi je potrebna slika auta i delimicne proporcije/dimenzije,...

Spominjao si neke staze - ja bih bio vise nego spreman da uradim Miseluk :D pa ako si zainteresovan javi,.... i posalji mi to sto ti treba sa konkretnim opisom sta da uradim.

btw: moj rad iz 1997 - http://de.aminet.net/pub/aminet/pix/trace/MB_F1GP97.jpg

odlicno Milane......jedini problem je taj sto ja nemam ama bas nijednu sliku miseluka,jedino mapu staze.......A emailom cu ti poslati "blueprintse" nekih automobila.......ok?

samo mi jos reci e-mail,pa cu ti poslati auta koja treba da doradis!

BTW,ljudi,svidjaju li vam se auta nasih sampiona? :eye:

markko - sto se tice miseluka - nije mi problem da odem da ga slikam kao ni to da idem do AMK Novi Sad da uzmem od njih detaljan plan staze (ako budu hteli da izadju u susret)

Poslednja izmena:
za pocetak,treba mi da mi napravis 3D tockove za opel vectru i pezo 406.......evo kako izgledaju felne.....poslao sam ti email :rtfm:

ajde ljudi podrzite me malo........pa ne pravim ja samo ovaj mod radi mene!jos ce ovaj mod da sadrzi 2 nase staze,Usce i Miseluk,a vi nistta.......

Evo, sada ce u nedelju da bude trka pa predlazem ljudima koji imaju foto aparate (digitalce) da slikaju stazu, ja imam nekoliko slika ali su od pre 5 godina i nisu nekog kvaliteta.

BaneR ce verovatno doci na ushce sa digitalcem, a i Calibra je shvercer koliko se secam :) pa ce se neshto islikati...

E samo da ne padne kisa, neka se ispada danas :) Vec sam jednom bio po kisi na Uscu, ne bih voleo opet.

ne trebaju mi slike staze,vec slike automobila

driver je napisao(la):
BaneR ce verovatno doci na ushce sa digitalcem, a i Calibra je shvercer koliko se secam :) pa ce se neshto islikati...

Svercer nego sta :mrgreen: Ajde Marko reci mi koje automobile da slikam i iz kojih poza

sve iz ST-ako moze u trci

malo audija..........http://www.simbin.com/forums/index.php?s=52e3ab5a69c6b683b57d8eafaf5c4b82&act=ST&f=38&t=16850&st=60

Yugo

Odlicno Milane mislim da ti je ovo carska ideja! Iako ne pripada toj klasi mislim da bi bila prava stvar kada bi napravio i nasu popularnu ZASTAVU naseg YUGA! To bi bilo odlicno kada se vec pravi i Usce! Ako treba neka pomoc oko YUGA za pravljenje obratimi se posto ja imam novog YUGA da bi to mogao da sto bolje i lepse uradis! SRECNO!!!

P.S Ja sam zaludjenik za voznje i simulacije!

Ako imash Yugo In, teshko cesh mu pomoci, njemu treba obichan :)

Yugo

Imam i YUGO IN i YUGO obican ne znam sta njemu treba da li mu treba panel ili spoljasni izgled! Panel moze da stavi od YUGO in posto je skoro isti a spoljni izgled od starog YUGA! :boom:

jedan modeler vec pravi juga.......tako da..........

Yugo je u pripremi i bice gotov za oko dve nedelje. Bice fotorealistican, ali ce se moci smanjiti broj poligona jer radim preko poly-a pa onda mesh smooth odnosno NURMS.

Nazad
Vrh Dno