Šta je novo?

F.e.a.r. 2

• Začetnik teme AD33MA
  • Datum pokretanja
A

AD33MA

Guest
The sequel to F.E.A.R. continues the supernatural suspense story of an escalating paranormal crisis that threatens to destroy a major American city. At the center of the calamity is the mysterious Alma, whose rage against those who wronged her triggered a chain of events that has spiraled completely out of control.

Najavljen Je Rad Na F.E.A.R. 2 Sa Totalno novim engine-om...i Nista Vise Nisam Nasao..

Nije Extraction Point Add-On Nego kompletna Nova Igra.!!!

Samo ne odakle su na Gamespot-u to iskopali. Na zvaničnom sajtu Monolitha, niti forumu Sierre se ne pominje. U svakom slučaju daleko je to, tim pre što je Extraction Point direktni nastavak priče.

Mogu misliti koliko ce biti hardwerski zahtevna ;-(

Ako bude jos zahtevnija od Ghost Recon-advanced warfighter odustajem od PC igara- prelazim na Playstation.

F.E.A.R. EP nema veze sa Monolithom, mislim da su oni prekinuli saradnju sa Sierrom i VUom. Sklopili su neki sporazum da Monolith ima pravo na engine a VU na ime, radnju i likove, ili obrnuto. :trust:

samer je napisao(la):
Ako bude jos zahtevnija od Ghost Recon-advanced warfighter odustajem od PC igara- prelazim na Playstation.

Bice sigurno ali dok ona izadje biceto normalno ko ovaj fear.i agia ce biti obavezna.

Ako bude smor kao prvi FEAR, onda bolje da ne izlazi.

@kUdtiHaEX
ahahahah... sad si ga odvalio :D
a zasto je smor... u najmanju ruku je zanimljiv :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
WORD!

Bilo je dosta rasprava na tu temu, ali nisam mogao da odolim, posto ga vecina hvali.... Smor!

Ali je 95% ljudi našlo da je extra zanimljiv, tako da će definitivno izaći nastavak.

"Bolje da ne izlazi"... mislim, ovo su tako bezvezni komentari, za koga će biti bolje? Dokle god ima potrebe, odnosno kupaca, izaćiće.

Poslednja izmena:
aj kent vejt :cigar:

smor nikad gori.
:smash:
naravno,ne bi mi smetala dvojka,ali nemam nameru vise da igram fear.

meni je jedino los dizajn nivoa. sve ostalo je jako dobro.

ToxiC je napisao(la):
@kUdtiHaEX
ahahahah... sad si ga odvalio :D
a zasto je smor... u najmanju ruku je zanimljiv :)

ToxiC ja sam presao skoro 90% igre. Ideja je super, izvedba je odlicna ali je zanimljivost 0. Ides, ides, zaklepeta roletna, ides, ides, dodje 5 superinteligentnih NPC-ova koje poubijas, pa opet ides i ides pa iskoci neki duh, pa posle pola sata naletis na vojnike... i reci da nije smor. Zato nisam mogao da predjem preostalih 10%, cim bih usao u igru prispavalo bi mi se koliko je dosadna.

Meni je FEAR odlicna igra, for god's sake, ona je FPS GOTY za 2005tu godinu, sto je i zasluzila ;) Slow-mo kick-ass!

@kUdtiHaEX
pa dobro nije bas tako kako si ti naveo ... reci jel nije cool priteras "vojnika" iza zida i pomislis: "...sada cu ko u drugim igrama da mu se prisunjam i da ga sklepam..." kad on izbaci pucu iza zida i "na nevidjeno" pocne da puca sto je realno u svakoj borbi moguce i na taj nacin pravis odstupnicu neprijatelju (mislim da sad ne pricam o prepadu na zaposednut objekat :p )... pa ti brze bolje trazi zaklon ... :)
ima stvari koje su super i prvi put primenjene u FPS igrama i to bas u toj igri :)

ToxiC je shvatio poentu, naravno. Samo napucavanje u igri nigde nije kao u FEAR-u i to je dovoljno. Inače, dizajn nivoa je sasvim realan. Zar je trebalo Almu da srećemo na nekoj plaži u kupaćem??? Uh, perverzno :d

pa nije bas sve u realnosti...fear jeste izuzetno realna igra,ali je zato gameplay (meni) los (smoren).ako zelite realnost lepo uzmite pistolj na diabole sidjite u kanalizaciju i ganjajte se sa pacovima.verujte mi da ce vam pruzite bolji AI od supergigamega klonova u fearu.igra ne mora da bude realna,igra mora biti igriva.ko hoce ai neka igra bilo sta u MP.
drugo,prica je nikad izlizanija.ne znam koji je ovo vec put da vidjam malu crno belu devojcicu na monitoru.iznervirao sam se sto su je ubacili i u dreamfall,mada prica u dreamfallu i uloga devojcice ne mogu da se porede sa fearom (prica u tetrisu je rat i mir za faer).
okruzenje jeste realno,ali je neverovatno jednolicno.onakvu grafiku su mogli mnogo bolje da upotrebe.

sve u svemu,igra je kvalitetna i vidi se da se dosta radilo na njoj,ali je zato uzasno dosadna.

Ma dajte ljudi... AI neprijatelji svakog puta drugacije reaguju, traze zaklone, opkoljavaju... Odlicni su. Cak i u MP sam nailazio na gluplji (A)I ;) Atmosfera je bila odlicna. Taman se uzivis dok trsish likove kad se pojavi klinka i najezi me, zvuk je fenomenalan isto, grafika lepa. Meni je lepo igra radila i zadovoljan sam i sto se toga tice. Bla bla bla...
E sad kome je dosadan F.E.A.R. neka igra tetris! :d NHF Sinteru

SINTER je napisao(la):
smor nikad gori.
:smash:
naravno,ne bi mi smetala dvojka,ali nemam nameru vise da igram fear.

he, he...
fear ti smor a avatar maks pejn, najsmornija igra svih vremena:)

FEAR ima jednu jedinstvenu manu, a to je da je suvise kratak. Svi koji misle da je ta igra smor neka probaji da je igraju ujutru u 1:30 na bar 5.1. ozvucenju. Opasno sam se istripovao kad sam video prvih par scena... brr...

U stvari FEAR i nije igra vec film.

Kome je fear smor Quake 3 (moze i serious sam) u ruke i eto instant 100% akcije, smorili ste majke mi, da vi sto vam je fear smor :d

Dajte jednu pravu primedbu a ne samo u stilu smor je, ****** vam je jer nije kao painkiller, eeeee zato je tu sima da vas zabavi, sima je psihodelicna pucacina u stilu space invadersa a ovo horor fps, pa mora malo i da se seta po mraku ;) :d

:)

Poslednja izmena:
bancho je napisao(la):
he, he...
fear ti smor a avatar maks pejn, najsmornija igra svih vremena:)
recept
probaj
:wall: :wall: :wall:
pa onda malo :type: maxu.ako ti se opet ne svidi ponovi onoliko puta koliko bude bilo potrebno.mislim,glupo je raspravljati o ukusima,ali da kazes da je MP smor...

@pnjaf
pravi horor (silent hill) plasi pricom,lokacijama,likovima etc,a ne smorenom devojcicom,roletnama i porukama na telefonskoj sekretarici.

ja vas ne pokusavam da ubedim da je igra losa.drago mi ako ste se uz nju prijatno proveli.ali,za mene je smaaara zzzzzzzzzzzzz.

Ovakve izjave obično dolaze od nekoga ko igra igru dok u pozadini svira aca lukas u prostoriji sa otvorenim prozorima u sred bela dana na kompu sa shit grafičkom.

izvedba je odlicna ali je zanimljivost 0. Ides, ides, zaklepeta roletna, ides, ides, dodje 5 superinteligentnih NPC-ova koje poubijas, pa opet ides i ides pa iskoci neki duh, pa posle pola sata naletis na vojnike... i reci da nije smor. Zato nisam mogao da predjem preostalih 10%, cim bih usao u igru prispavalo bi mi se koliko je dosadna.

Po ovoj izjavi zanimljivost je jednaka tvom svatanju samog koncepta igre. Dakle 0.

SINTER je napisao(la):
@pnjaf
pravi horor (silent hill) plasi pricom,lokacijama,likovima etc,a ne smorenom devojcicom,roletnama i porukama na telefonskoj sekretarici.

fear je holivudski horor i uzbudljiva slow motion akcija, ako ti je smor predpostavljam da ga nisi dovrsio ? :trust:

I jos ti je max payne avatar, mislim :D

Poslednja izmena:
alex303 je napisao(la):
Ovakve izjave obično dolaze od nekoga ko igra igru dok u pozadini svira aca lukas u prostoriji sa otvorenim prozorima u sred bela dana na kompu sa shit grafičkom.
Oooooo.... Gde si frajeru.... :S:

pnjaf je napisao(la):
fear je holivudski horor i uzbudljiva slow motion akcija, ako ti je smor predpostavljam da ga nisi dovrsio ? :trust:
zavrsio sam ga.jedva,ali sam ga zavrsio.zadnja dva nivoa su malo popravila utisak i MP je odlican,ali to opet nije dovoljno da opravda svo odusevljenje zbog ove igre.

pnjaf je napisao(la):
I jos ti je max payne avatar, mislim :D

pravicu se da nisam nista cuo :,,:

vec je bilo diskusije o tome kakav je F.e.a.r. !!! Treba postovati tudje misljenje o igri i kada neko govori u svoje ime to je OK, ali ako se neko javlja kao "predstavnik" vecine i iznosi "opstenarodno" misljenje onda to dovodi do ovakvog spama ...
nego, ako nema nekih linkova ka drugom delu fear-a, mislim da thread ne vodi nikuda...
pa... C U :)

Nazad
Vrh Dno