Šta je novo?

eXXtreme3D

g00die

Čuven
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
609
sta se desava sa ovim sajtom
poslednje vesyi su od 15.5

Da, oni su pravili chill-out od par dana, ali nikad ovako dugo. Verujem da je problem do ljudi koji im drze prezentaciju, tako je bilo proslog puta kada je bila nesto duza pauza.

Amon_Ra je napisao(la):
Da, oni su pravili chill-out od par dana, ali nikad ovako dugo. Verujem da je problem do ljudi koji im drze prezentaciju, tako je bilo proslog puta kada je bila nesto duza pauza.

Ja imam informaciju iz izvora bliskih Andjusu (VGA) da je on prestao sda uredjuje taj sajt i da ga sada uredjuju neki levi. Tako da ako vam nesto znaci.... ali u svakom slucaju informacija je najbliza istinitoj. Meni je bitno samo da je okacio vest za GTA III a ostalo..... sve ce to i onako prekriti snjegovi, ruzmarin i sas. Da, da .... prolupao sam........ ctp;

Bio... dok nisu poceli sa onim Actiontrip magazinom, tada je propao...

barem da se sada pojavi nesto slicno tome, koji ce barem koliko-toliko da prati desavanja . . . . . .
exxtreme3d :(

Johnny Blaze je napisao(la):
barem da se sada pojavi nesto slicno tome, koji ce barem koliko-toliko da prati desavanja . . . . . .
exxtreme3d :(

Imas Klan RUR. Jeste da je to multiplayer sajt, ali vesti nisu vezane iskljucivo za multiplayer igre.

Nazad
Vrh Dno