Šta je novo?

Exxtreme3D is back!

Re: Re: Exxtreme3D is back!

ivo.r je napisao(la):
Crn tekst na tamno sivoj podlozi, lucidno nema šta ;)
Molim ???
Koliko ja vidim tekst je beo !
(secam se da se neko isto tako zalio da mu se ne vide linkovi na vrhu naslovne strane Bencha-a jer su mu slova bila crna na tamnoj podlozi...mozda i ti imas slican problem :( - mada se ne secam vise u cemu je bio fazon i koje je bilo resenje...)

Ne kapiram te ivo, kakav crn tekst si ti video?

Još jedan sajt posveće zaluđivanju i gubljenju vremena - igranju igrica...

Amon_Ra je napisao(la):
Lepa vest... checkirajte --> www.exxtreme3d.co.yu
Samo kad bi se vratili na raniji kvalitet, i da se iskuliraju u objasnjavanju kako su pederi normalna pojava.... valjda ce se drzati onoga za sta kazu da postoje , a to su igrice.

Re: Re: Exxtreme3D is back!

RamOne je napisao(la):
Samo kad bi se vratili na raniji kvalitet, i da se iskuliraju u objasnjavanju kako su pederi normalna pojava.... valjda ce se drzati onoga za sta kazu da postoje , a to su igrice.

U pravu si za pedere, to im nikako nije trebalo...fuj!

Kako da vam kazem, u zapadnoj Evropi, pederi su sasvim normalna pojava, cak im je i lobi izrazito jak.

nesharm je napisao(la):
Kako da vam kazem, u zapadnoj Evropi, pederi su sasvim normalna pojava, cak im je i lobi izrazito jak.
To je vec njihov problem... Kad odem tamo razumecu, ali sa stavom ne diram te ne diraj me, ali ovde... tesko !

Amon_Ra je napisao(la):
Ne kapiram te ivo, kakav crn tekst si ti video?

Ne kapiram ni ja sebe uvek :D ali onaj dan mi je sajt prikazivan kako sam i opisao, i to u više navrata. Probano više puta jer sam pomislio da mi je IE nešto pobrljavio, ali nije. Šta je bio uzrok toga ne znam. Danas je text beo, što je OK

nesharm je napisao(la):

Ma znamo mi to, ali je bez veze da se o tome pise na exxtreme-u, zar ne?

Ma nek pisu sta hoce,njihov sajt,njihova odgovornost :).

nesharm je napisao(la):
Ma nek pisu sta hoce,njihov sajt,njihova odgovornost :).
... i to sto kazes...

Nazad
Vrh Dno