...D-KEE,...Cineman je napisao(la):..RamOne, Wakizashi, Miroslav, ostali...
pa ja sam mislio nesto tako, ali reko mozda se neko ne slaze. meni je bitnije da ostane u uskom krugu zbog eventualnog apdejta, mada i ovako program radi odlicnoWakizashi je napisao(la):Yupee!Ja hoću...
Pazi Miroslave... što se mene tiče bole me uši za 3€ pa da delimo svima. Čovek se ponudio da pomogne i to je super, samo ne bih voleo da jednom ode na update i zaključi da više ne može da skine update, jer je neki klinac pustio na net dload da bi u underground krugovima zaradio par poena. Sećam se kada smo za Amigu kupovali QBlue, svako se otvorio za po 10DM i kupili smo ga nas par, samo je Peca Čučković kao organizator naglasio da ne sme da ide dalje. Kako hoćete, ali ja lično nisam za ovakvu vrstu deljenja. Ne znam kako hoćete...
Ja za sad koristim DivXManager, verziju pre ExtremeManager-a , i zadovoljan sam, nema ogranicenja i odlicno radi i fino izgleda, pretrage, slike, kritike, mogucnost ubacivanja dosta podataka i ... sve sto je potrebno. Extreme je moram reci lepsi, samo sto mora da se uplati tih 10 evra da bi moglo da se stavi vise od 50 filmova.iNCUBUs je napisao(la):A kako vidim, više nego upola manje zauzima (manje od 3mb za dl).
okCineman je napisao(la):Jel' može tako?
Cineman je napisao(la):, ali naravno moraju da plate :wave;
Sačekaj prvo da vidim da li će sve to prvo da funkcioniše. Ako sve bude bilo kako treba, onda ćemo reći cenu!!1pTomic je napisao(la):Koliko ??
miha\zero je napisao(la):Ramone dodaj bre kintu i za mene, dam ti kada naidjes jednom prilikom do mene. BTW pogodi sta je stiglo novo![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari