Šta je novo?

Extreme Movie Manager

RamOne

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
650
Ima li neki krek , ili sta god sto odkljucava program da se moze ubaciti preko 50 filmova ?

Zar niko nije probao ovaj program, ili stariju verziju DivxManager ???
Mislim da je odlican program, zar niko ne koristi ?

Izgleda da samo mi koristimo njega... Ja sam oduševljen... Oćeš da se talimo po 5€ da ga kupimo... Jedino moramo da proverimo da li je registracija bazirana na običnom key fajlu,ili zavisi od mašine do mašine

Program je odličan, sviđa mi se jee je veoma prost i ima sve opcije koje nam trebaju, i više...
Izgleda da nema nigde nikakvog cracka ili tako nešto :(
Šta ćemo da uradimo???

Ja sam da se skupimo i da se pazari. Proverio sam, samo je .exe drugaciji, tako da nebi trebalo da bude problema oko koriscenja na vise masina...na nas trojicu to je malo jace od 3€...

Po meni program je odlican, ja imam njegovog predhodnika DivxManager koji nema ogranicenje na 50 filmova, radi odlicno i prilicno je koristan.
Sto se taljenja tice za sam.

evo racunajte mene za 3€, tj 3.33333333€ ako hocete i meni se svidja prog

Kul...ajde videću ja da li mogu da nađem nekog sa kreditnom karticom pa da ga pazarimo a da se posle raskusuramo...

Imam kreditnu, tako da nema frke. Ali ništa pre 20. Decembra ne mogu da uradim, do tada mi traje škola, pa sada su nas malo pritisnuli :D :D

E, našao sam malo vremena. OK, otišao sam tamo na sajt, i video sam da je to tačno 10 eurića. Na nama je sada samo da se dogvorimo ko hoće, a ja ću u toku od 24 sata uplatiti tih 10 eurića, i to je to...

RamOne, Wakizashi, Miroslav, ostali...

vec po 2.5€ ili 150din, meni odgovara samo da bude sto pre :) a ostali nek se cesu sto se nisu ranije javili ;) salim se naravno, oce li ova licenca da bude open-bench-publish ili sta?

Yupee! :) Ja hoću...
Pazi Miroslave... što se mene tiče bole me uši za 3€ pa da delimo svima. Čovek se ponudio da pomogne i to je super, samo ne bih voleo da jednom ode na update i zaključi da više ne može da skine update, jer je neki klinac pustio na net dload da bi u underground krugovima zaradio par poena. Sećam se kada smo za Amigu kupovali QBlue, svako se otvorio za po 10DM i kupili smo ga nas par, samo je Peca Čučković kao organizator naglasio da ne sme da ide dalje. Kako hoćete, ali ja lično nisam za ovakvu vrstu deljenja. Ne znam kako hoćete...

Hocu i ja, ako jos moze. Pa da imamo svoju zaduzbinu.:p Delicemo sirokim narodnim masama sa bench-a.:D

Wakizashi je napisao(la):
Yupee! :) Ja hoću...
Pazi Miroslave... što se mene tiče bole me uši za 3€ pa da delimo svima. Čovek se ponudio da pomogne i to je super, samo ne bih voleo da jednom ode na update i zaključi da više ne može da skine update, jer je neki klinac pustio na net dload da bi u underground krugovima zaradio par poena. Sećam se kada smo za Amigu kupovali QBlue, svako se otvorio za po 10DM i kupili smo ga nas par, samo je Peca Čučković kao organizator naglasio da ne sme da ide dalje. Kako hoćete, ali ja lično nisam za ovakvu vrstu deljenja. Ne znam kako hoćete...
pa ja sam mislio nesto tako, ali reko mozda se neko ne slaze. meni je bitnije da ostane u uskom krugu zbog eventualnog apdejta, mada i ovako program radi odlicno

Ako se ovako nastavi vidim ja nista od svega ovoga hrkk

Dogovorili se ili ne, ja ću to videti da u sledećih par dana platim tih 10 eurića. Kada budem dobio broj, onda ću da isprobam na nekoliko mašina, i da vidim da li radi! I ako sve bude bilo kako treba, dobijate onda i vi, OK?!?

Ajd, pozdrav
Cineman

A ima jedan odličan program, sa istom namenom: moviedb.
Besplatan je, može da se skine sa http://hem.passagen.se/arne1234/moviedb/

Ima par zanimljivih mogućnosti tipa da za sve filmove koje ubacite, on skine sa imdb.com sve podatke, uključujući i poster. Takodje ima opciju da vodi evidenciju o tome koji su diskovi pozajmljeni itd...

Moja iskrena preporuka.

A kako vidim, više nego upola manje zauzima (manje od 3mb za dl).

iNCUBUs je napisao(la):
A kako vidim, više nego upola manje zauzima (manje od 3mb za dl).
Ja za sad koristim DivXManager, verziju pre ExtremeManager-a , i zadovoljan sam, nema ogranicenja i odlicno radi i fino izgleda, pretrage, slike, kritike, mogucnost ubacivanja dosta podataka i ... sve sto je potrebno. Extreme je moram reci lepsi, samo sto mora da se uplati tih 10 evra da bi moglo da se stavi vise od 50 filmova.
Cinemane ja se ne slazem sa tim da reg broj bude javno dostupan svima.

OK, nećemo javno staviti. Ma evo ovako, ja ću to da platim, dobiću broj, onda šaljem tebi da probamo hoće li raditi. Ako sve bude bilo kako treba, onda šaljemo onima koj su rekli da žele, ali naravno moraju da plate :wave;

Jel' može tako?

OK, onda je dogovoreno. Kad prođe ovaj viken, posto sam u frci oko rodjusa, onda cu da uzmem ili ponedeljak ili utorak pa da to odradim....

Do tada, pozdrav...
Cineman

pTomic je napisao(la):
Sačekaj prvo da vidim da li će sve to prvo da funkcioniše. Ako sve bude bilo kako treba, onda ćemo reći cenu!!1

Pozdrav, Cineman

Ramone daj bre pare nemoj da si stipsa

Ramone dodaj bre kintu i za mene, dam ti kada naidjes jednom prilikom do mene. BTW pogodi sta je stiglo novo :) :)

Re: Ramone daj bre pare nemoj da si stipsa

miha\zero je napisao(la):
Ramone dodaj bre kintu i za mene, dam ti kada naidjes jednom prilikom do mene. BTW pogodi sta je stiglo novo :) :)
:p pa ja i dajem :p
ajd cujemo se :)

Vrh Dno