Šta je novo?

extract drovers

Mobtel063

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.12.2008
Poena
320
Da li znate neki ok program koji moze da mi extraktuje drivere sa kompa pre nego sto mu stavim novi Win...

Naime cale mi koristi komp i naravno skida sve i svasta i uspori sistem do bola posle mesec dana.
Sad mu stavljam novi win ali mi shit sto stalno moram da down drivere i trazim po netu.
Treba mi program koji bi prikupio sve drivere i da ih snimim na usb i kad zavrsim instalaciju jednostavno imam sve dirvere na usb

p.s ako neko moze nek edituje naslov teme....
napravio sam gresku

@CountMike
Jel se isto preko njega importuju drajveri ili moze preko samog OS?

@CountMike
Jel se isto preko njega importuju drajveri ili moze preko samog OS?
Instaira se program, napravi backup drivera na nekom drugom disku/particiji/USB. Kada ponovo instaliraš iste Windows, instaliraš program opet i on ih vrati jedan po jedan ili sve đuture.

Ja se ponadao da moze da se samo kaze putanja gde da trazi drajvere i da tako sam OS odradi ceo posao.
*** onda :(

Popravilu, program koji napravi backup (bilo koji, ne samo za drajvere) mora da se upotrebi da vrati sve nazad. Ako već toliko puta moraš da reinstaliraš Windows, zašto ne uradiš lakšu stvar. Kada lepo instaliraš windows sve sa dobrim drajverima i programima, napraviš puni backup celog diska sa recimo Macrium Reflect i ako/kada se ceo system toliko zaprlja/upropasti da je situacija toliko loša da mora windows da se menjaju, jednostavno vratiš ceo system na isti disk. To može da se uradi za najviše pola sata, možda i kraće. Nema više zezanja sa drajverima, programima, nameštanjima itd. Sve je opet kako je i bilo kada je backup bio napravljen. Jeste malo više posla u prvi mah ali štedi mnogo vremena posle.

Nazad
Vrh Dno