Šta je novo?

extra spori torenti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Plavimost

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2004
Poena
309
Sve sam probao samo jos Vas nisam pitao.Spori su mu torenti ,ali bas bas extra spori.ADSL Beotel,256 flat,uTorrent 1.6,download u poslednjih metar dana ne ide preko 5 kb/s,iako se nista drugo ne skida niti surfuje.Ima li ko neki predlog,hvala.

Ja sam na 512/128 paketu kod beotela i nemam problema . Sve zavisi od odredjenog torenta .
Bitan je i odnos seedera i leechera . Probaj da skines nesto sto je ekstra popularno ( neki anime, neku seriju ) .
Ako i to bude zezalo onda imas problem .

Nista cudno za torrente.
Predlog - predji na LimeWire - em je brza - em mozes da podesis kako zelis (Pro varijanta).

Meni je to cudno za torente jer uvek skidam stvari sa dobrih torent sajtova i download uvek ide ful(25-27 kb - adsl 256/64). Naravno da ce sporo da skida ako skidas nesto sa javnih torent sajtova gde nikome nije bitan ratio(download/upload) cak iako je broj seeder-a veliki ne mora da znaci da ce dobro ici.

E vidis, tu si u pravu, samo decko verovatno skida sa nekog public torrent sajta - gde je access free i gde se ne gleda ratio...

"Cenzurisano"

Poslednja izmena od urednika:
ja imam limeWire PRO i imam neobee adsl 256/64 i najveca brzina DL mi je 10kbs.

A ja sve skidam sa javnih torrent sajtova i vuce uvek "maximalnom brzinom" od nekih 23-25 kB/s pri broju seedera od oko 25, par gore dole. 256/64 adsl je u pitanju i uTorrent. Takodje sam imao u pocetku problema koje ima i Plavimost, a resio sam ih savetom sa linka http://www.johntp.com/2006/04/19/how...s-of-utorrent/ uz neke dorade. Npr. kad krene download fajla idem na njega desni klik -> Properties -> General namestim Max. upload rate na 3, a Max. Download rate na recimo 27. Naravno nece odmah istog sekunda da povuce na max vec posle 10-ak minuta.

Nego sto se tih privatnih torrenta tice, kako doci do pozivnice? I nesto sam cuo da Ratio moras drzati na 0.5, pa kako mi sa adsl-om i krzljavim uploadom da to postignemo?

pozdrav

Poslednja izmena:
Nego sto se tih privatnih torrenta tice, kako doci do pozivnice? I nesto sam cuo da Ratio moras drzati na 0.5, pa kako mi sa adsl-om i krzljavim uploadom da to postignemo?

Uglavnom se trazi ratio 0.9 - 1.

Kako odrzati ratio? Pa lepo, seed-ujes ono sto si skinuo a ne skidas novo.

Sta znam, i nije bas toliko strasno ako drzis par dana u nedelji upaljen komp po 24h. Ja imam 128/128 i imam ratio oko 1 na Oink-u

@Plavimost

a da li si ogranicio upload? ako nisi to moze da ugusi download ;)

A koji ratio se gleda? Po trenutnim torentima stoji ovako:

ratiorw2.jpg

Gde je ukupni ili ?

@dr.Tiristor :
Na privatnom trackeru gde sam clan gleda se ukupni ratio, znaci od svih torenata koje si
skidao ( sabira se download i upload i onda se poredi ) . Stvarno je bedak :d, skinem 4GB za 1 dan i malo preko, konstantno imam oko 50kB/s ( adsl 512/128 veza ) ali zato moram da serujem skoro nedelju dana, posto usput skidam svasta i sa strane . Inace sad sam se navukao na HD filmove i vise se ne vracam na divx i DVD . Minimum mi je 720p, a filmovi idu od 4,3 GB pa do 15GB za 1080p . Al je zato uzivancija gledati ih .

Ima se, moze se.

Kako do pozivnice za privatni? Moze neko da posalje ili?

ono sto sam vam ja par puta savetovao je da probate neki linux da povucete...
inace ja sa public trackera imam oko 25-27kb/s a sa privatnih do 29, al je ratio tesko i na sbb-u drzati, a kontam koliko je nemoguce na adsl-u...

Mogu ti ja dati za Demonoid ako njega uopste racunas u privatni ;)
Za Oink ne mogu jos da delim pozivnice iako imam dobar ratio jer se one dobijaju nakon skinutih 10gb a ja sam skinuo tek 2 :)

Imam ja ( i nemoj opet da me brises! ) da prodam jedan pristup za jedan extra torrent sajt koji je krcat muzikom i filmovima raznih zanrova.
Akaunt je lifetime sto znaci - dok si ziv ima da skidas :)
Cena je dogovor ;)
Poruka za moderatore - ne preprodajem - nije komercijala i zato me nediraj ...

Svaka dva ili tri dana osvane nova tema o tome kako se torrent vuche. Zasto vas toliko mrzi da potrazite vec servirane odgovore?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno