Šta je novo?

Extra dobar spot, ali koja pesma?

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li je iko imao priliku i cast da gleda spot za jednu (mnogo) dobru pesmu, spot ide otprilike ovako:
4 eXtremno dobre ribe dolaze i igraju beachvolley, ceo spot, pri tome u jednom trenutku kamera (koja je inace fenomenalna :) snima jednu ribu otpozadi, a ona nosi tangu (naravno, sve ovo jako lepo zumirano :)...
E sad, koja je ovo pesma?
I da li mozda neko zna gde mogu da skinem i spot?
Spot se inace vrti na TV metropolis-u.

Tim Deluxe Feat Sam Obernik - It Just Won't Do

Ma ok je pesmica, ali je totalno drugačija kada se sluša iz winampa nego kad se gleda na TVu ;)

E ovo je zaista istina nad istinama!!!

A da li neko ima ideju gde da nadjem spot?
I da li neko zna koja je to obrada pesme Cerrone - Give Me Love koja pocinje sa: pa pa pa ra, ra ra ra raaaaa
E sad, ko zna razumece o cemu pricam :)
Imam 4 verzije, ali ni jedna nije ta...

ma nema te pesme na tom sajtu, dajte neki link kada je tako dobra...

Filip je napisao(la):
I da li neko zna koja je to obrada pesme Cerrone - Give Me Love koja pocinje sa: pa pa pa ra, ra ra ra raaaaa
pa ja imam bob sinclair remix....to je najpoznatija verzija te pesme

Ajde bre lameri startujte Kazaa-u i skinite stvar.
Inace cupi su brooka! :hump: :shock: Uh...
Pesmica je u sustini krsh, slusas je jedan dan, i odma smori.

Amon_Ra je napisao(la):
Ajde bre lameri startujte Kazaa-u i skinite stvar.
Inace cupi su brooka! :hump: :shock: Uh...
Pesmica je u sustini krsh, slusas je jedan dan, i odma smori.

Prvo pesma sve u svemu jeste komercijala (samo tako) al bash da smori za jedan dan...Inache ima je na kazaa-i gde ocete...I kucajte samo
Tim Deluxe - it just won't do

Na KAzaa Ima pesma, ali spot?
Nasao sam ga kod jednog lika i prenos je stao posle 4kb!!!
Nasao sam ustvari kod jos jednog, ali u smesnoj niskoj rezlouciji....

david je napisao(la):
pa ja imam bob sinclair remix....to je najpoznatija verzija te pesme
Nije ta... Imam je i ja, ali to nije to... Ili mozda postoji vise verzija koje je mixovao Sinclair. Kako pocinje ta tvoja verzija? Sa onim pa pa para...?

PJ je napisao(la):
Na KAzaa Ima pesma, ali spot?
Nasao sam ga kod jednog lika i prenos je stao posle 4kb!!!
Nasao sam ustvari kod jos jednog, ali u smesnoj niskoj rezlouciji....
Daj taj link, da i mi ostali probamo. Meni je na zalost ostalo samo jako malo vremena na nama svima dragom eunetu, pa sam limitiran na lite rezim dok ne opljackam neku banku, zato ne mogu da lutam i nadjem doticni spot. Ako ga neko skine, vise nego rado cu ga sa velikim zadovoljstvom primiti na mail.

Genghis Khan je napisao(la):
Prvo pesma sve u svemu jeste komercijala (samo tako) al bash da smori za jedan dan...Inache ima je na kazaa-i gde ocete...I kucajte samo
Tim Deluxe - it just won't do
E care, kad gledas spot pesma zvuci sve bolje i bolje... Ne da ne smori nego ti jos i fali :beat: :beat: :beat:

Filip je napisao(la):

Pesmu koju ti tražiš, pa pa pa ra, ra ra raaaaa peva Robin Vilijams. Tu pesmu imam, i pesma otkida. No, on ima čitav album starih pesama, gde spada i onda pesma sa Nikol Kidman!!!

Ajd...

PJ je napisao(la):
Kazaa, pa link? Malo teze :(
Pa rekao si da na kazaa nema spot, vec samo pesma, pa sam pomislio da si nasao neki homepage (od nekog lika) i da si krenuo odatle da skidas spot pa ti je prenos stao posle 4 kb... Mala zabuna.
Ko prvi nadje spot imace zadovoljstvo da ga prvi gleda 10 puta :)

Cineman je napisao(la):
Pesmu koju ti tražiš, pa pa pa ra, ra ra raaaaa peva Robin Vilijams. Tu pesmu imam, i pesma otkida. No, on ima čitav album starih pesama, gde spada i onda pesma sa Nikol Kidman!!!

Ajd...
Pesma se zove??? Robin V - Give me love? Jesam li te dobro shvatio?
Kako se zove ta pesma sa Nicol Kidman? Verovatno sam je cuo, ali trenutno pojma nemam sta to moze da bude, pa mi skrati muke razmisljanja :) Ako pesma valja...

pesma se zove Robbie Williams & Nicole Kidman - Somethin' Stupid

a inache je u originalu pevaju Frank & Nancy Sinatra

Filip je napisao(la):
Pesma se zove??? Robin V - Give me love? Jesam li te dobro shvatio?
Kako se zove ta pesma sa Nicol Kidman? Verovatno sam je cuo, ali trenutno pojma nemam sta to moze da bude, pa mi skrati muke razmisljanja :) Ako pesma valja...

Pesma se zove Something Stupid!!! Znaci to je duet sa Nicole Kidman, i pesma je odlicna!!

Koliko ja znam, postoji i ceo album koji peva Robin Vilijams, mislim da se zove Swing when you're winning!!!

Ajd...

Pesma je skroz strava. Isto ? gde naci spot, nije mi problem da ga skinem koliki god da je, ortak provajder :D.

PJ koliko kapriam ti imas ISDN sto znaci da imas dosta spotova jel mozes da mi to presnimis na HDD?

Misko je napisao(la):
PJ koliko kapriam ti imas ISDN sto znaci da imas dosta spotova jel mozes da mi to presnimis na HDD?

Da, imam ISDN, ali ne, nemam puno spotova....mozda 10ak komada. Na HDD bi bilo malo nepraticno, jer imam samo USB rack, ali preko USB 1.1, a ne mogu da kacim tvoj HDD na notebook (projekat "desktop" je u fazi razrade :)), ali zato mogu da ti recnem to na diskove ;)
Ajde posalji mi mail ili PM, pa da vidim sta imam, pa ako ti se isplati ti navrni ;-)

sve sve ali nigde direktan link ka toj pesmi?

Bane® je napisao(la):
Ma ok je pesmica, ali je totalno drugačija kada se sluša iz winampa nego kad se gleda na TVu ;)
Obicno je to tako, kada su u spotu polu-gole, sisate zenske, je**bilne zenske.:D
Onda covek ni necuje pesmu.

preko kaze mozete da skinete i spot (34 mb) i pesmu

D-KEE je napisao(la):
preko kaze mozete da skinete i spot (34 mb) i pesmu

Ja probao nekoliko puta, ali nikako da krene DL :(
Za sada sam ga pronasao kod nekoliko ljudi, ali nigde nece....

Cineman je napisao(la):

Ajd...
Ako me oci i mozak ne varaju, tako ide refren pesme Robija Vilijamsa - Road To Mandalay - ustvari siguran sam u to :D. Potrazi lyricse na netu ili skini celu pesmu sa Kaze ili WinMXa.

Nije Robin Vilijams. Pesma je Give Me Love, peva je Cerrone, ali neki remix ove pesme pocinje sa PA PA PARA RARARA... Give me love itd...
Zna li ko koji je ovo REMIX?

Filip je napisao(la):
Nije Robin Vilijams. Pesma je Give Me Love, peva je Cerrone, ali neki remix ove pesme pocinje sa PA PA PARA RARARA... Give me love itd...
Zna li ko koji je ovo REMIX?
E a da nije Dimitri from Paris?

Pa ne znam. Ogranicen sam na LITE rezim euneta dok ne opljackam prvu banku. Da li pesma pocinje sa PA PA... i krece neka obrada JAKO slicna Sinclair-ovoj obradi Give me love?
Mozda ti meni mozes da kazes da li je to ta pesma ili ne?

Ne zove se džabe Tim DELUXE :D

Daje se u sitne noćne sate na Vivi (Plus)

Vrh Dno