Šta je novo?

Externi USB HD 2.5 inca opet

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Reko mozda se popravilo sta u medjuvremenu (vidim da je bilo slicnih pitanja pre dva-tri meseca)?! Treba mi nesto 320-500gb :wave:

Ja sam mislio da pazarim transcend StoreJet 2.5 320GB, on je ok 60e.
ali mi je crko hard u kompu, tako da cu uzeti samsunga od 1.5tb.
Tako da je moja topla preporuka ovaj transcend, mada imas isti model i od 500gb.

Poslednja izmena:
Ja sam narucio Samsung M7 2.5" 320GB i posebno rack za njega. Nadam se da ce biti OK. ;)

@Proday

kakvi su utisci sa Trascendom, posto planiram da ga uzemem?
cena je oko 5600din.

Ja sam uzeo Transcend i prezadovoljan sam. Pre njega sam imao WD MyBook Essential Edition ali ovaj:
antishock, gumom oblozen, backup dugme, malo se greje, VRLO VRLO tih...
Stvarno je strasan. Ne znam kakva je Toshiba ali nisam ni malo se pokajao jer sam uzeo ovog "lepotana".
A najbolje od svega- tako lepo mi pasuje u dzep pantalona :d

ja sam probao 2 TS bili su uzhas spori spram WD-a, da li sam ja baksuz ? ona serija crna guma sa narandzhastim.....I necje rade na svim plochama ako se ne ubodu oba USB-a....$%$#^$&, mada i WD voli da radi samo sa svojim kablom.....

Jel' zna slucajno neko u cemu je razlika izmedju modela bez R i modela sa R? Na primer: TS500GSJ25M i TS500GSJ25M-R

Edit: brzi prsti od pameti. Nasao sam objasnjenje na forumu. Razlika je u boji. Modeli sa R su crvene boje.

Poslednja izmena:
Da prijavim da sam i ja postao vlasnik doticnog harda.
320GB na akciji u Mercatoru za 5500din.

Vrlo sam zadovoljan. Brzina citanja (fabricki fat32 kao i formatiran NTFS) 37MB/s.
Kvalitetna izrada, ali malo tezi i veci od Toshibe StorE koju sam imao pre.

Transcend je brzi i kvalitetniji od Toshibe (250GB) i od WD Passport (160GB) sa kojima sam uporedjivao.

Sve pohvale, pogotovu za te pare.

Vrh Dno