Srkson
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2002
- Poena
- 620
Externi modem US Robotics sam spojio na fiskalnu kasu (nebitno koja). Kada pozovem taj modem, koji je spojen na fiskalnu kasu, sa drugog racunara i to sa externog modema Sweex koji je spojen na USB sve radi kako treba uspostavlja se konekcija bez problema, medjutim sa istog tog racunara zovem isti taj modem, koji je spojen na fiskalnu kasu, ali sada sa internog modema Intel, uspostavi se veza (cuje se cvrcanje) ali nikako me ne spaja sa drugim externim modemom, znaci ne daje mi povratnu informaciju da je veza uspostavljena sto sa prethodnim externim modemom dobijam.
Interesuje me da li postoje neke velike razlike izmedju externih i internih modema ili taj interni moram da podesavam sa nekom AT komandom jer zovem externi ili obratno. Nemojte da se kacite za kasu jer je kasa ispravna 100%.
Interesuje me da li postoje neke velike razlike izmedju externih i internih modema ili taj interni moram da podesavam sa nekom AT komandom jer zovem externi ili obratno. Nemojte da se kacite za kasu jer je kasa ispravna 100%.
Poslednja izmena: