Šta je novo?

Exportovanje (Backup) kanala na Pinacle PCTV

darkoto

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
609
Da li neko zna kako se to radi i da li je neko voljan da mi nareze 5.30 drajvere?

Imas poseban programcic za to u softveru verzije 5.5. Veoma jednostavno i efikasno exportuje listu kanala u XML.

Za PCTV verzije 5.x eksportuješ sledeći ključ iz Registry-ja: :

[code:1]HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Pinnacle Systems\PCTV WDM\Database[/code:1]

Nakon (re)instalacije software-a samo 2x klikneš na dobijeni .reg fajl i opet dobiješ sve kanale.
Pozdrav!

darkoto je napisao(la):
Da li neko zna kako se to radi i da li je neko voljan da mi nareze 5.30 drajvere?
Koji su to v5.30?!? Zar nije bilo v5.20 (koji su bili povuceni), pa sad izbacise v5.5?

delimir je napisao(la):
Imas poseban programcic za to u softveru verzije 5.5. Veoma jednostavno i efikasno exportuje listu kanala u XML.
OK, ali ovo sto je vamosalaplaya napisao je takodje prilicno jednostavno, i dosta puta sam ga radio. I nema svako 5.50 drajvere :beat:, pa je ovo jedino resenje.

Inace, Delimire, kakvi su ovi novi drajveri? Sta se dobija (gubi :D)... da li je povecana brzina menjanja kanala (k'o sto je bilo na v5.20)... da li je poboljsan kvalitet slike (e, ovo tesko :()...
Uopste, sta ima novo (nemoj samo ono sto pise u redme-u :mrgreen:, daj nesto iz prve ruke)?

Verzija drajvera 5.3 je bila objavljena samo za pojednina podrucja...Verzija 5.5 je finalna. U principu skoro je sve isto, sada imas taj exporter kanala, noise filter, cini mi se, bolje radi. Kanali se menjaju brzo kao i kod 5.2 sa time nema problema. Sto se tice daljinskog upravljaca taj deo nisam probao posto ja koristim onaj remoterm iz verzije 4.02, jer mi profiles.ini najbolje radi sa njime, a novi profiles koji sam isprogramirao za 5.xx softver nesto nije hteo lepo da radi pa mi je najjednostavnije bilo da samo iskorpiram iz ghost fajla remoterm 4.02 :)

delimir je napisao(la):
Verzija drajvera 5.3 je bila objavljena samo za pojednina podrucja...Verzija 5.5 je finalna. U principu skoro je sve isto, sada imas taj exporter kanala, noise filter, cini mi se, bolje radi. Kanali se menjaju brzo kao i kod 5.2 sa time nema problema. Sto se tice daljinskog upravljaca taj deo nisam probao posto ja koristim onaj remoterm iz verzije 4.02, jer mi profiles.ini najbolje radi sa njime, a novi profiles koji sam isprogramirao za 5.xx softver nesto nije hteo lepo da radi pa mi je najjednostavnije bilo da samo iskorpiram iz ghost fajla remoterm 4.02 :)
Hvala najlepse na odgovoru :wave;

Vrh Dno