Šta je novo?

Export from Thuderbird to Outlook

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Drugari, da li je moguće da se nekako exportuju mailovi zajedno sa folderima u outlook? Znači, na računaru je gomila mailova razvrstana po folderima u Thunderbirdu.. Želeo bih da se sve to importuje u Outlook i da sve slično izgleda. Probao sam preko IMAPsize-a i alatke mbox2eml u njemu ali program mi pravi za svaki mail poseban file i to kada se importuje ne izgleda kako je bilo a i komplikovano mi je da ubacujem ručno. Nadam se da postoji neko programče koje može da ovo elegantnije uradi. Tražio sam malo po netu ali ne nadjoh ništa..

ne znam koliko ce ti koristiti posto si vec probao da korsitis IMAPsize ali na ovom linku ima objasnjeno kako se radi http://www.broobles.com/imapsize/th2outlook.php .Nazalost ja nisam imao potrebe da radim transfer mail-a sa thunderbirda na OE pa nemam licnih iskustava ali sudeci po ovom sajtu ne bi trebalo da bude komplikovano,izgleda da je osnovna kvaka u drugacijim extenzijama koje koriste OE i Thunderbird.Ako je neko imao licnog iskustva sa ovim i vec je uspesno konvertovao mozda da se javi da pomogne....

Caka je u tome, kao što rekoh, da mi on pravi .eml fajlove tako da moram ručno da drag n drop-ujem sve fajlove i da pravim sve foldere posebno (ima ih skoro 100). I sve to ne izgleda lepo, outlook mi ne prikazuje lepo mailove već moram posebno da otavaram svaki, ne vide se u onom preview prozoru..

Nazad
Vrh Dno