Šta je novo?

Exodus From The Earth

mmarkovic

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2008
Poena
319
Ruska igra, fino izgleda za jedno popodne da se malo oslobodis od stresa ;)
ima full verzija i lagana je.
Jel neko mozda upoznat sa ovom igrom, video sam gameplay (na Ruskom) i ono ... simpatichno
943197_101802_front.jpg

943197_20070905_screen005.jpg

943197_20070905_screen016.jpg

Minimum Requirements

* Windows® XP or Windows® Vista
* Intel® Pentium™ 1,8 GHz or AMD Athlon™ XP 1.8
* 512 Mb RAM
* 7 GB free space for the game + additionally for saved games
* 3D Video card with 128 Mb memory supporting DirectX® 9.0c, PS 2.0 (starting from NVIDIA GeForce FX 5700 or ATI RADEON 9600) with the latest driver installed
* DirectX® 9.0 (included to the game DVD)
* 16-bit sound card, fully compatible with DirectX® 9.0c
* 4xDVD
* Mouse, Keyboard

Optimal Requirements

* Windows® XP or Windows® Vista
* Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Athlon™ 64 X2 4200+ (or other dual core processor of at least such performance level)
* 2048 Mb RAM
* 7 GB free space for the game + additionally for saved games
* 256 Mb video card ATI Radeon X1950Pro, GeForce 7950GT or analogue supporting pixel shaders 2.0 and DirectX® 9.0c compatible with the latest driver installed
* DirectX® 9.0 (included to the game DVD)
* Creative sound card of X-Fi series
* 4xDVD
* Mouse, Keyboard

Poslednja izmena:
S obzirom da je igru razvijao isti tim koji je radio Liquidator i Utopia City, ovo je teško smeće u najavi. Nemojte biti zavarani lepim screenshotovima. Voleo bih da grešim, ali sam siguran da ne grešim.
Bolje iskoristite bandwidth za neki XXX :D

Upravo je testiram. Utisci idu kasnije.

S obzirom da je igru razvijao isti tim koji je radio Liquidator i Utopia City, ovo je teško smeće u najavi. Nemojte biti zavarani lepim screenshotovima. Voleo bih da grešim, ali sam siguran da ne grešim.
Bolje iskoristite bandwidth za neki XXX :D

Da su bar lepi.

Igra je graficki slicna igrama Timeshift i Chaser ( ko je se seca) . Ima logickih zdataka, oruzija su ok, AI neprijatelja je ok.
Grafika 8
Audio 8
Gameplay 8.
Save i load su vrlo brzi.

Moze da prodje.

Igra je graficki slicna igrama Timeshift i Chaser ( ko je se seca) . Ima logickih zdataka, oruzija su ok, AI neprijatelja je ok.
Grafika 8
Audio 8
Gameplay 8.
Save i load su vrlo brzi.

Moze da prodje.

moze da prodje za jedno popodne, ili u poluvremenu neke tekme ;)
malo mi je: nabacano sve ... ali sinoc u 4 sam je probao, malo adekvatniji utisak ide kasnije!

Vidi ovako. Posle Warheada ni jedna igre nije "dobra", zar ne.

zapravo vecina ih je bolja al... :d ukusi :d

shta vetjina, gotovo sve. seckanje igara na epizode od 2 sata mi jako ide na zhivce.

Neverovatno dugacka igra. Odjezdio sam sa nama drage planete Zemlje, iskrcao se na neku planetu u potrazi za plavim kristalima. Kraj igre, po prici, se jos uvek ne nazire, a igram je 5-i dan po 5 sati dnevno.
Ovo je duze cak i od Suffering 2.

Poslednja izmena:
jel igras na silu/iz dosade ili je ok igra ? 5d x 5h nije malo...

jel igras na silu/iz dosade ili je ok igra ? 5d x 5h nije malo...

Ne igram nikada igre na silu. Stalkeri mi nisu legli, dead space, takodje.
Ovo je vrlo dobra igra. Ima logickih problema, na par nivoa sam morao da obilazim sobe nebi li nasao code za otvaranje vrata. taman kada sam mislio da je kraj, kad ono ima jos. E, sada sam zaglavio na delu gde treba da aktiviram kran koji ima magnet u nadi da ce se vrata koja mi smetaju moci da se podignu, ali cvrc. Veceras nastavljam.
Protivnici nisu ni malo naivni, skoro da su teski kao oni u fear-u i vrlo su precizni.
Igra je ostala lose ocenjena samo zbog hitova koji su se pojavili u isto vreme ( FC2, Dead space, Clear sky, Bia HH ...) .

Molem lepo.;)

Evo mog utiska.
Igrao sam igru par sati. Prvi utisci veoma pozitivni. Grafika mi se nimalo ne svidja. Deluje kao da je igra od pre jedno 3 godine. Takodje mi se cini da je i AI nedoradjen. Naime, desava se da neprijatelji vrlo precizno pogadjaju sa velike daljine. Takodje dolaze konstantno u grupama, tako da kad npr. treba cuvati nekog lika oni dolaze dvoje po dvoje, u konstantnim pauzama, tako da se zna kada ce sl. val neprijatelja.
Sto se tice gameplay-a on je dosta dobar. Igra je vise za zanimaciju. Zagonetke nisu teske, mada se ponekad znam zaglaviti traziti pravi put. Ne svidja mi se odsustvo bilo kakve mape.
Grafika 6/10
Audio 8/10
Gameplay 8/10
AI 6/10
Sve zbirno oko 7/10

Zavrsio sam igru.
Ne seca se da sam do sada igrao tako dugacku igru, ~ 32h.
Ako je i za vajdu, mnogo je.
Sacuvao sam azadnjih 6 saveova. Toliko ima mesta u slotu.

Borabe, svaka čast kako ovo možeš da igraš...

Installi, vidi, deinstalli...

ako izgleda kao fear koji je isto od pre 3 godine ja sam zadovoljan

Pa ne izgleda tako.
A pucanje je gore nego u igrama od pre 10 godina.

Ja stojim iza onoga što sam gore napisao. Istina, nisam duboko zagazio u igru, ali i kako to učiniti kada ti prvih sat vremena ne daje nikakav motiv?
Pa čak i da igra nije izašla istovremeno sa gomilom hitova, ne znam kako sebe mogu da nateram da igram nešto što ne bi bio prosek ni pre 5-6 godina. Svaka vam čast.

Uhh malo sam se zaglavio, pa bi molio za pomotj. Deo se zove "Explosive Behaviour" Neki rudnik je u pitanju. Koliko sam razumeo, treba da raznesem neki "Lattice" da bi ushao u reaktor. Ima tamo neko plavo go... koje lichi na dragulj, i on mi je kao uokviren da neshto mogu sa njim ali ne mogu nishta, Popeo sam se gore i u kontrolnu sobu, pobio sve. Tu u jednoj prostoriji ima i vrata sa shifrom al nema nigde shifre. Shta tu u stvari treba raditi?

Vrh Dno