Šta je novo?

Evo zbog cega ne treba kaciti svoje slike na net!!

@Drda
Svaka cast, super odradjeno...Nemam reci

Drdo, kralju! :D:D:D

Drda je napisao(la):
Kralj je ok, ali vise mi prija 'care' :d

Care :D
Koliko ti vremena treba za jednu fotku?

P.S.
kad primas `polaznike`i posto su ti casovi :d

sivuk je napisao(la):
Care :D
Koliko ti vremena treba za jednu fotku?

P.S.
kad primas `polaznike`i posto su ti casovi :d

pola sata mukotrpnog mazanja ....
Salu na stranu, posto vidim da vam se svidja da pomenem i opremu koju sam koristio. Dakle radi se o Logitech Quckcam (mislim express) koju sam odavno prodao.

Meni nece da otvori link ka sajtu. Da li vama i dalje radi? Izgleda je vreme da se reinstalira windows.

zendraqla je napisao(la):
Meni nece da otvori link ka sajtu. Da li vama i dalje radi? Izgleda je vreme da se reinstalira windows.

Radi,dodate su jos neke obrade.

OK... Idem da pogledam. Video sam samo ove slike ovde koje ste okacili i dobre su. Ma meni je to sigurno do windowsa. Prvi put da mi traje skoro 3 meseca. Moram da ga reinstaliram u svakom slucaju.

Drda je napisao(la):
Kralj je ok, ali vise mi prija 'care' :d

stvarno si odlican...evo i ja se prikljucujem cestitkama...e jel bi mogao meni da uradis jednu fotku...posto nisam bas najvestiji po tom pitanju...?...

urban je napisao(la):
stvarno si odlican...evo i ja se prikljucujem cestitkama...e jel bi mogao meni da uradis jednu fotku...posto nisam bas najvestiji po tom pitanju...?...

Rado i to za dz, salji sliku !!! (pm)

@zendraqla:

ne reinstaliraj windoiws, citaj sta ti cika Bane savetuje ... :)

poslao sam slicicu pre par dana, izgleda link ne funkcionise ...

:D

Prilozi

• buca_2.jpg
    buca_2.jpg
    71 KB · Pregleda: 196
urban je napisao(la):

Mozda ti se ucinilo kao zezanje, imas od mene avatar za dz (bez lize :d ) odaberi temu koju hoces za sliku - avatar, malo opisi sta hoces i to je to :)
Posaliji na PM ...

Pozdrav,
Drda

Super fore, bas dobra razonoda. Ocigledno da Photoshop nije uzalud toliko skup...

Nazad
Vrh Dno