Šta je novo?

Evo NO-CD crackova za GTA3

:D :D :D
Ne pamtim nesto da je za neku igru bilo toliko NoCD patch-eva, ne razumem sta im bi, mozda ima stvarno neki "fazon" (citaj: problem) pa se takmice hackeri ko ce bolje da ga resi...
Ja sam ih skinuo sve, nema druge nego lepo uzeti pa isprobavati jedan po jedan...(sto cu i da uradim - kad budem instalirao igru :p ...zasad se psihicki pripremam :) )

Re: Re: Evo NO-CD crackova za GTA3

CAR je napisao(la):
Kao sto je Max lepo primetio... koji bre staviti?! Jebo ih i patch i No/CD i...!
Ja skinuo onaj od 1,5 MB i dobro radi- popravio je problem sa ucitavanjem pozicija!

Re: Re: Re: Evo NO-CD crackova za GTA3

police je napisao(la):
Ja skinuo onaj od 1,5 MB i dobro radi- popravio je problem sa ucitavanjem pozicija!

Jebote, ja uopste ne mogu da ucitam poziciju! Ne izbaci mi cak ni poruku, samo stigne ona skala do kraja i to je to... Stisnem Enter, ispadam iz igrice! Jel tako bilo i tebi (odnosno, vama) i odakle si skinuo taj crack/patch? Jel' sa GameCopyWorld-a?

aha...ili to ili dobijesh poruku illegal operation...

meni taj od 1.5 MB nije radio file size\version missmatch,pa sam kao i prethodnik skinuo sve :]

radio je devgtacf.ace...

Prvi put kad sam krekovao i meni je stigla poruka version/missmatch. Takodje mi se desilo ono sto i CARU. Ali verovatno zato sto sam pre toga ceo drugi CD prekopirao u GTA3 dir (ni sam ne znam zasto). Zatim sam igru reinstalirao, krekovao i startovao sa drugim CD-om. Nije bilo problema. jedino sto sada zna da zablokira, ali to je neki drugi bugFX

E a kako vama radi taj crack, ja sam probao oba koja se pominju u ovom tredu, ali uvek mi trazi cd2. I kako uopste igrate bez cd2 kad je citav audio tamo?

Pa moras da prekopiras audio direktorijum 2. cd-a da bi ti radilo bez njega. Inace, ja koristim daemon tools.

Inace, kada se koristi krek, odnosno patch sa gamecopyworlda, mora da se pecuje nekrekovana (nepecovana) verzija, dakle ona koja ostane posle instalacije.

Laza je napisao(la):
Pa moras da prekopiras audio direktorijum 2. cd-a da bi ti radilo bez njega. Inace, ja koristim daemon tools.

Inace, kada se koristi krek, odnosno patch sa gamecopyworlda, mora da se pecuje nekrekovana (nepecovana) verzija, dakle ona koja ostane posle instalacije.

Prvi deo je ispravan, drugi bas i nije... ustvari, zavisi od verzije, ja sam patchovao onaj crack (ma bre, ni to nije bas tako, ustvari stavio sam novi crack, pa na njega primenio NoCD).
Evo sada situacije kod mene: save/load radi k'o podmazan, igram bez CD-a (naravno, slusam muziku u kolima :D )... A ono sto sam uradio je: skinuo sa GCW-a SVE crackove/patcheve/NoCD-ove (kako je neko pametno i predlozio), isprobao par i dobio Bingo :D Tako i vi, probajte neke kombinacije...

Moj crack je raspakovan i dekodiran bio na cd-u br. 1, ali ja skinuh te crackove ali ne umeh da dekodiram ni jedan... U cemu je fazon?

GANDALF je napisao(la):
Moj crack je raspakovan i dekodiran bio na cd-u br. 1, ali ja skinuh te crackove ali ne umeh da dekodiram ni jedan... U cemu je fazon?

Vecina su .ace ili .rar arhive koje se otvaraju sa WinAce programom.

Ma ja sam na kraju drugi cd snimio na CDRW.

Na gameplanet-u postoji crack Gta3_bloody_-NOCD-GF.exe koji resava sve probleme.Dolazi zapakovan i treba se raspakovati u GTA III dir,a zatim prekopirati sadrzaj gta3_audioCD(2. CD) u dir /audio i pokrenuti igru sa ovim fajlom.

Wezza je napisao(la):
Na gameplanet-u postoji crack Gta3_bloody_-NOCD-GF.exe koji resava sve probleme.Dolazi zapakovan i treba se raspakovati u GTA III dir,a zatim prekopirati sadrzaj gta3_audioCD(2. CD) u dir /audio i pokrenuti igru sa ovim fajlom.

E, taj sam i ja skinuo, samo sa GCW-a... I sve fercera bez greske.

Nazad
Vrh Dno