Amon_Ra je napisao(la):
Ja skinuo onaj od 1,5 MB i dobro radi- popravio je problem sa ucitavanjem pozicija!CAR je napisao(la):Kao sto je Max lepo primetio... koji bre staviti?! Jebo ih i patch i No/CD i...!
police je napisao(la):Ja skinuo onaj od 1,5 MB i dobro radi- popravio je problem sa ucitavanjem pozicija!
Laza je napisao(la):Pa moras da prekopiras audio direktorijum 2. cd-a da bi ti radilo bez njega. Inace, ja koristim daemon tools.
Inace, kada se koristi krek, odnosno patch sa gamecopyworlda, mora da se pecuje nekrekovana (nepecovana) verzija, dakle ona koja ostane posle instalacije.
GANDALF je napisao(la):Moj crack je raspakovan i dekodiran bio na cd-u br. 1, ali ja skinuh te crackove ali ne umeh da dekodiram ni jedan... U cemu je fazon?
Wezza je napisao(la):Na gameplanet-u postoji crack Gta3_bloody_-NOCD-GF.exe koji resava sve probleme.Dolazi zapakovan i treba se raspakovati u GTA III dir,a zatim prekopirati sadrzaj gta3_audioCD(2. CD) u dir /audio i pokrenuti igru sa ovim fajlom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari