Šta je novo?

EVGA i ROG

tigar3110

Cenjen
Učlanjen(a)
29.11.2010
Poena
154
Zanima me gdje ovdje kod nas (Hrvatska,Bosna,Srbija) ima kupiti EVGA Maticne i Asus croshair IV Extreme i ROG graficke....Nemogu nigdje kod nas naci ove maticne....zamolio bih vas ako moze da mi pomognete, jer imam u planu da sastavim novi racunar.....sta mislite o ovoj konfiguraciji....

ASUS Croshair IV Extreme
AMD Phenom X4 965 BE ili 970 BE
8GB G.SKILL 1600
Nvidia GeForce GTX 570 ili ATI 5870
Seasonic 650W
WD Caviar Blue 1TB SATA 6

Pozdrav,

EVGA u Srbiji nema vise da se kupi osim ako ne naletish na nesto polovno, cisto sumnjam da ce ti odgovarati. ROG ploce i grafike mogu da se kupe u Srbiji.
U toj konfiguraciji bih samo promenio procesor za 1090T ili bih otisao upravo na S.B arhitekturu. Sta si mislio staviti na EVGA plocu?

Pozdrav,

EVGA u Srbiji nema vise da se kupi osim ako ne naletish na nesto polovno, cisto sumnjam da ce ti odgovarati. ROG ploce i grafike mogu da se kupe u Srbiji.
U toj konfiguraciji bih samo promenio procesor za 1090T ili bih otisao upravo na S.B arhitekturu. Sta si mislio staviti na EVGA plocu?

uz EVGA sam mislio uzeti Intel, a uz Croshair AMD, ali bi mi bio draze kad bih kupio AMD....po testovima je X4 965 bolji od X6 1090T, a ova ploca podrzava core unlocker, ali imam i opciju 1100T.....

EVGA ima jedan covek ovde sa foruma koji prodaje Classified plocu pronadji u oglasima iz Beograda, sto se tice CF IV takodje moze da se kupi u Beogradu.

Nazad
Vrh Dno