Šta je novo?

EVGA GTX 560

infe88

Cenjen
Učlanjen(a)
10.01.2012
Poena
151
Pozdrav.Interesuje me vasi prdlozi za napajanje koje ce poterati navedenu graficku karticu iz naziva gore.Do 65 eura je cena koju bih mogao dati.Hvala.

Za 12e razlike glupo je uopste porediti Toughpower 575 i ovo sto si mu ti predlozio

Mora neko da brani boje LC-a, pored nas zlobnika koji samo predlažemo Seasonic, Chieftec, Thermaltake i tako te zle velike prezastupljene i prehvaljene brendove...

Ako laca nije trol, onda kapiram da treba da ima poseban tretman.

Nivo komunikacije vam je veoma veliki tako da moram da priznam da vam nisam dorastao.
Covek neka kupi sta god hoce, ali ne vidim razlog sto se vi zbog toga uzbudjujete.
Ko ima para za bacanje nek baca njegove su...

Pozdrav.Interesuje me vasi prdlozi za napajanje koje ce poterati navedenu graficku karticu iz naziva gore.Do 65 eura je cena koju bih mogao dati.Hvala.

Ja imam GTX 560,i imam Seasonic SS 620GM i ne oseca je... Imao sam i chieftec-a 500w koje je teralo bez problema,oko 5500 sam ga platio...A do 65 eura... Ne znam mozda bolje dati jos 5 evra i uzeti Chieftec CFT-600-14CS koji je oko 70 eura... Po mom misljenju ne bih uzimao LC Power i ostale "gluposti"... Naveo sam gluposti iz prostog razloga sto ne da su to ocajna napajanja,ali je Chieftec za malo vece pare mnogo bolji,a da ne pricam o napajanjima,antec,seasonic,enermax...Naravno postoje i CM napajanja koji se uveliko reklamira kod nas,mada bih ja da kupujem za sebe njih izbegavao...

Nazad
Vrh Dno